Articolul nr.1000 (+Concurs!)

1.000 articole

5.138 comentarii aprobate (fără spam)

7 pagini

51 de categorii

353 de etichete

362 de fani facebook Bialog

Top 3 articole Bialog (după numărul de vizualizări)

Cea mai frumoasă poezie de dragoste

Cele mai frumoase vorbe de iubire (din cărţi)

Călătoriile mele

***

Uite că am ajuns şi aici! :) Nu mi-am închipuit că o să mă ţină atât “nebunia” cu blogul, vă spun sincer. La finalul lui 2008, când a început povestea Bialog-ului, nu aş fi crezut că 1000 de articole îşi vor face loc aici. Şi totuşi, acesta este articolul cu numărul 1000, ANIVERSAR! Pe bune că sunt mândră!

Vă mulţumesc tuturor celor aţi fost şi sunteţi aici, unii chiar de la început, că aţi citit tot, nu aţi ratat nimic şi m-aţi încurajat să scriu mai mult, mai bine şi mai frumos. Dacă e să-mi recitesc de primele postări mă apucă râsul; cum puteam scrie atunci, acum însă simt şi eu că este altceva… Am evoluat odată cu blogul şi prietenii au continuat să vină. Repet şi de data aceasta că cel mai mare merit al Bialog-ului este acela că a adus în viaţa mea oameni extraordinari pe care altfel poate nu i-aş fi cunoscut niciodată, cine ştie?

Nu puteam lăsa să treacă această ocazie fără să nu o consemnez cumva şi am decis să o sărbătoresc printr-un CONCURS. Câştigătorul va primi din partea mea Ghidul Parisului, Thomas Cookinedita cărticică a lui Mateiu Caragiale, Sub pecetea tainei şi o vedere drăguţă din frumosul meu Cluj. Un cadou mic cu o ocazie mare!!!

Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra la tragerea la sorţi, este să deveniţi fani ai paginii Bialog pe Facebook (asta desigur, dacă nu sunteţi deja şi în acest caz săriţi peste această cerinţă) şi să-mi lăsaţi aici un comentariu (cu orice doriţi să-mi spuneţi despre voi, bloguri, net, carţi, filme, călătorii orice etc). O puteţi face începând de acum, până duminică 22 iulie, ora 22. Luni pe 23 iulie anunţ câştigătorul şi public şi mesajul lăsat (asta ca să vă “oblig” să-mi lăsaţi mesaje frumoase) :)

Dragi prieteni, vă aştept să ne citim cu bine, la articolul 1001 şi aşa mai departe ;)

48 comentarii

  1. Felicitari !!! eu te-am descoperit mai de curand si tare m-am bucurat si delectat survoland printre postarile tale.
    In plus, am zambit cand am aflat ca esti de la Ineu :)
    Imi amintesc ca am citit la un moment dat wish list-ul tau (care intre timp cred ca s-a mai modificat) si gasit in lista ta – semne de carte(acu nu mai gasesc). Asa ca, mi se pare oportun sa-ti daruiesc un semn de carte facut manual din petice de material cu ocazia celui de-al 1000-lea post (detaliile le stabilim in private :)
    te salut si te felicit si sa ne citim cu bine dară!

  2. @Evergreen: 10X dear :*

    @Diana: draga mea o sa-ti scriu mail, intre timp vreau doar sa-ti spun ca nu numai ca sunt de la Ineu, dar avem si 3 cunostinte comune (cel putin 3) pe numele lor Mana, Oana si Bogdan (asa luati impreuna) :)
    P.S. Este o surpriza minunata cadoul tau, eu am o mica colectie de semne de carte, o sa pun poze cu ele :D Vorbim pe mail!

  3. Sunt fanul 363 deci pe mine ma vei cuprinde in articolul aniversar 2000, pe care iti urez sa-l scrii cat mai repede :). Felicitari :*

  4. la muuuulti ani! cit mai multe articole interesante si cit mai multe calatorii! si apropo de nebunia cu blogul, nici eu nu ma gandeam ca ma va tine atat. ca sa nu mai spun ca a fost o vreme cind mi se parea imposibil sa am un blog, din cauza timpului dar si pentru ca nu simteam nevoia, acum am 2 :))))
    deci multi inainte!

  5. Felicitari si la cat mai multe articole la fel de frumoase! Imi pare nespus de bine ca am descoperit blogul tau (si imi pare rau ca mult mai tarziu ) si ca am reusit sa te cunosc, macar asa, din spatele randurilor scrise. Esti o persoana minunata! Si poate intr-o zi o sa ajung si eu sa vad incantatorul tau Cluj si sa ne cunostem si dincolo de blog. Te pup! Continua sa scrii!

  6. La multe articole, Tovarăşa şi sper să ajungi mai sus cu bloggingul decât Zoso! :P
    Multă inspiraţie în continuare! ;)

  7. Felicitari! La cat mai multe mii de articole iti urez!
    Desi te-am descoperit abia acum vreo 2 ani, m-ai “prins” si am ramas. Multumesc!

  8. @Arina: multumesc frumos draga mea, bine ai venit :*

    @Miki: merci beaucoup, mă bucur pentru blogurile tale, mai ales pentru cel de vacante care ma transporta si pe mine cand doresc printre lanurile de lavanda :*

    @Larisa: mersi din suflet, te astept la Cluj sa ne cunoastem face to face :) bucuria descoperii vine si din partea mea, pentru blogul tau absolut minunat :*

    @Tiq: multumesc ca ai fost aici de la inceputul inceputurilor :P si chiar inainte de asta :)

    @Savoir Faire: mersi la fel si te astept aici oricand :)

    @Cami: gracias (asta in asteptarea Barcelonei tale) :) mă bucura faptul ca ai ramas, stiu ca mai greu deca sa-ti faci prieteni este sa-i pastrezi :*

  9. La Multi Ani Bialog! Nu pot sa spun decat ca ma bucur ca am dat peste acest blog si peste persoana ce scrie pe acest blog. Imi doresc tare mult sa ne cunoastem si personal, sper cat mai curand! Mult succes in continuare si cat mai multe articole de calatorie! Imi place cand intru aici si citesc despre locuri frumoase! La Multi Ani! Succes! La Multi Ani http://WWW.BIALOG.RO!

  10. @Jovi: mersi… totusi 10.000 e un numar MARE! :)

    @Cezar: mulţumesc de urare si bine ai veni printre noi :)

    @Tiq: ;)

    @Cosmin: multumesc muuult :) sper si eu sa ne cunoastem cat mai curand :*

  11. La multi ani! Iti doresc si eu sa te citesc sanatoasa si la 10.000 de articole, nu e un nr. asa de mare, cand ai inceput pun pariu ca si 1.000 era mare. Totodata te mai astept si pe forum, din cate imi amintesc aveai si tu cont acolo!
    Mult succes in continuare!

  12. Draga Bia, eu sunt un musafir recent pe blogul tau si asa mi-e ciuda ca te-am descoperit de-abia de la a noua suta si ceva postare. 1000 de postari! Tu stii cat am de recuperat?
    Lasand gluma la o parte, iti urez la inca o mie si dupa aceea inca o mie si tot asa.

  13. @Blue: mersi frumos, da ai dreptate, la inceput 1000 nu ca mi se parea un numar mare… ci unul imposibil :D

    @Cris: multumesc frumos, sunt coplesita de cate urari am primit :*

    @Emi: da, pentru ca te-am cunoscut si eu vreau sa-i multumesc Bialog-ului… a facut treaba buna :*

    @Orjen: nu trebuie sa-ti fie ciuda, ba fii happy ca ai ce citi, nu o sa te plictisesti asa usor aici :)) Serios, ma bucur ca ne-am gasit, mai bine mai tarziu decat niciodata! Cred in asta, multumesc :)

  14. Din pacate, nu te citesc decat de aproximativ un an, de cand te-am descoperit cu mare placere (in 2008 nu prea citeam bloguri, mea culpa). Ma incanta relatarile tale din Bulgaria, o tara la fel de frumoasa ca Romania. Mi-a placut in mod deosebit “OZN-ul” de pe dealul acela si canionul de langa Veliko Tarnovo (Negovanka).

    La cat mai multe povesti fascinante si, de ce nu, LA MULTI ANI!

  15. @Badger: multumesc, urarile de la calatorii cu state vechi imi merg in suflet si ma motiveaza fantastic :)

    @Anda: mersi frumos, dar despre Bulgaria nu cred ca ai citit la mine, eu nu am fost in Bulgaria inca, da sper sa ajung macar la Balcik in viitorul apropiat ;)

  16. 1000! Tare frumos! Iti doresc sa calatoresti in multe multe locuri frumoase, si sa citesti multe carti interesante si de acum inainte, sa ai material pentru inca 10,000 de articole!

  17. Respect! pentru ceea ce faci, pentru ceea ce vizitezi, pentru cum scri si pentru pasiune de a citi, plus o urma de invidie (scuze, fara suparare).Ador si eu sa calatoresc, si visez sa ma asez la terasa unuei cafenele tipic frantuzesti. Din pacate nu am reusit sa ajung in Franta, ravnesc sa vad Provance, ma mai gandesc la cateva zone interesante din Spania si Italia unde sper sa ajung.Intre timp am deschis in orasul meu natal, Hunedoara o cafenea careia indraznesc sa-i spun cafenea literara, se numeste Cafe d”ART, unde servesti o cafea dar si rasfoiesti o carte sau o revista din colectia cafenelei. Incercam sa antrenam inteligenta. Poate vei ajunge si pe la noi, Hunedoara e o regiune care merita descrisa si promovata. In plus eu ador Ineul, o parte din inima mea a ramas acolo, cele mai frumoase vacante le-am petrecut la scaldat la Cris, la fostul Cinematograf la filme si apoi la disco ehehheeeeeeeiiiiiiii!Mă bucur ca am avut ocazia sa-ti scriu, mult succes mai departe.

  18. Intre timp, iata ca ai trecut de 1000 si ai ajuns un fel de Seherezada a povestilor scrise frumos, cu suflet! Stiu ca cele 1000 (+…) de articole se intorc la tine inmiit, prin bucuria fiecarui cititor care ajunge la ele. Asa ca nu pot decat sa te felicit si sa-ti doresc sa fii mereu inconjurata de oameni frumosi, care se regasesc in ceea ce scrii!

  19. Iti citesc permanent articolele dar este prima data cand simt ca trebuie sa-ti scriu. Esti extraordinara Bia Bialog. “Ce bine ca esti” “doar cu sufletul atingem stelele , tot ce se da din suflet primeste rasplata tot pentru suflet” Multumesc!

  20. Despre mine: sunt o geamana careia ii place sa traiasca frumos. In fiecare dimineata imi beau cafeaua cu lapte pe terasa in timp ce mai adaug cateva randuri la jurnalul vietii. Presa, se stie, se citeste tot dimineata, revista Dilema veche fiind una din preferatele mele. La ora 7 sunt deja la gradinita unde am o experienta grozava si de neuitat zi de zi. Dupa amiaza am de obicei cursuri. Seara o sfarsesc fie in compania prietenilor la un pahar de vorba si o bautura racoritoare (de, e vara, chiar si la Londra), fie acasa si nu, nu in fata televizorului, ci la o sueta cu colegele din apartament si un pahar de gin tonic. In Week-enduri strabat Londra in lung si-n lat, iar atunci cand vine vorba de concedii si Sarbatori, prefer sa le petrec cu prietenii pe plaja, savurand un cocktail si citind o carte buna. Ca tot veni vorba, anul asta Craciunul il sarbatoresc in Egipt.

    Iata ca ai ajuns si la cea de a o mie postare! Sincere felicitari! Eu am avut cateva tentative de a scrie pe blog, tentative care, din pacate, au esuat. De indata ce ma mai inzdravenesc, imi reiau activitatea de a scrie si poate, cine stie, ating si eu frumoasa performanta…asta in cativa ani, desigur.

    Cam atat! Postez repede caci timpul, acest tezaur de mare pret, nu imi permite sa scriu mai mult. Este aproape ora 22:00. Time’s up!

  21. :))Am uitat ca laptopul meu este setat cu ora din Romania. Cand am vazut ca este aproape 20:00 m-am grabit sa postez, cu gandul ca in Romania este aproape 22:00 :)

  22. Happy aniversary, Bialog! Pentru ca te-am descoperit din intamplare, datorita pasiunii noastre comune pentru locuri noi sau deja explorate (Italia :), pot sa spun ca nimic nu e intamplator. Rasfoindu-ti paginile am descoperit o alta pasiune comuna: randurile scrise si ceaiurile minunate..Cred ca e de ajuns ca sa spun: Bravo 1000 Bialog! Ma bucur ca existi, la fel cum ma bucura oamenii frumosi si gandurile spuse si scrise. Si asta pentru ca: What we say is important for in most cases the mouth speaks what the heart is full of (Jim Beggs). :)

  23. Saluut Bialog ! La cat mai multe postari frumoase, in care sa aduceti zambetul pe fetele noastre, a cititoarelor ; la cat mai multe recenzii de carti, vacante relaxante (pozele adaugate sa fie pentru noi un impuls in rutina zilnica) ,la cat mai multe filme, care sa ne taie respiratia. [:)]
    Iti admir blogul, timpul care il aloci zilnic postarilor, cel mai mult imi plac recenziile de carti, de multe ori, inaintea de alegerea unei carti, inspirandu-ma din lecturile tale. Din pacate, timpul destinat studiului nu mi a permis anul acesta sa ma desfat cu prea multe carti de literatura, dar tocmai “eliberata” dintr-o sesiune, am dat gata 2 carti, una dintre ele ti-o recomand si tie : “Umiliti si obiditi – Dostoievski”. E o carte draguta, din cate stiu ai lecturat doar “Crima si pedeapsa” de la acest autor, si cred ca te-ar incanta.
    Ps: multaa sanatate si sa aud de Bialog si in viitorul apropiat ! [:*]

  24. @Ramona: sper şi eu din toată inima ca şi următoarele aniversări să ne găsească tot împreună :*

    @Ana: mulţumesc mult :*

    @Anca: mersi de urari, sa citesc si să călătoresc, iar mai apoi să scriu despre asta inseamnă să trăiesc şi eu cu adevărat, aşa că sper să strâng material serios :D

    @Raluca: wow, ai copilarit la Ineu? asta este o veste fantastica!! mersi pentru tot, dar mai ales pentru invitatia la cafenea, daca trec prin zona te anunt. Tu mai treci pe la Ineu? :*

    @Margot: oooo, m-a flatat treaba cu Seherezada, trebuie să recunosc :) multumesc din suflet draga mea :*

    @Runia: mersi fain, iti multumesc ca esti aici cu noi de fiecare data :*

    @gabi: m-ai lăsat asa fără cuvinte să ştii… uneori, când am ocazia să citesc astfel de mesaje, mulţumesc cerului că mi-a dat ideea să pornesc acest blog :D

    @Ioana: multumesc mult de tot pentru cuvintele deosebite si pentru faptul că mereu esti pe faza cand ceva interesant se intampla pe Bialog, ca mereu in momentele importante ale blogului, vii cu o vorba buna si pentru că efectiv te simt aproape :*

    @Adina: draga mea, ma bucur ca mi-ai scris şi ma bucur ca am ajuns sa ne cunoastem, sper sa apucam sa ne vedem si face tot face cat mai curand… cand mai vii pe la Cluj? kiss :*

    @Dana: chiar daci ai postat aici după ora 22, te voi socoti la extragere, căci mi-am trimis mesajul pe Fb cu mult inainte de ora limita, apoi te-am rugat eu sa-l postezi aici ca sa poti participa la concurs… multumesc frumos :*

  25. @All: acestea fiind zise, pregatesc lista cu numerele de intrare in concurs (in ordinea in care ati lasat primul comentariu) si colo mai spre “pauza de pranz” sper sa reusesc sa anunt castigatorul… Va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru participare, prieteni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.