Câştigător Concurs la 1000 de articole

Dragi prieteni, concursul s-a încheiat aseară la ora 22 şi vă anunţ cu mândrie că s-au înscris 32 de persoane, 32 de persoane au lăsat cel puţin un mesaj pentru împlinirea a 1000 de articole pe bialog.ro. În total, după discuţii şi mulţumiri am ajuns la 46 de comentarii (ale mele şi ale voastre). Am fost copleşită de tot ce am citit, de urări de bine, de simple mesaje de mulţumire, de un gând bun şi de bucurie în general. Recunosc că unii chiar m-aţi făcut să mă simt senzaţional prin cuvintele voastre şi aceasta a fost numai o ocazie în plus să mă bucur că am început povestea cu bialog-ul, chiar dacă nu am sperat niciodată să strâng atâta lume “bună” (şi când spun asta nu mă refer la acea lume “bună” cu care nu mă identific şi nici nu-mi doresc) în jurul meu, al bialog-ului.

Am tras la sorţi micul cadou pe care îl ofer şi care nici nu se compară cu entuziasmul şi bucuria voastră, poate doar faptul că îl ofer din toată inima să compenseze. Fiecare persoană care a lăsat un mesaj la articolul cu concursul a primit un număr de participare.

Apoi RANDOM.ORG şi-a făcut datoria şi a extras numărul 24… care îi corespunde Anei (Piese dintr-un puzzle), care mi-a lăsat următorul mesaj, simplu şi frumos: Super! Felicitarihappy Te citesc mereu cu placerehappy iar eu ştiu că o face, intră mereu pe pagină, o simt aici. Mulţumesc mult, Ana… te rog să-mi trimiţi adresa ta (mesaj pe FB sau prin email, îl găseşti pe pagina de Contact). O sa te rog sa-mi trimiţi adresa cât mai curând ca sa-ţi pot trimite cât mai repede şi eu premiul. Felicitări!

Acestea fiind spuse, am mai “ars” o etapă pe bialog.ro. Vă aştept să le “ardem” şi pe următoarele împreună, la fel de simplu, de frumos şi din tot sufeltul. Sunteţi deosebiţi prieteni dragi, eu nu mă voi opri din povestea cu bialog-ul sper să nu vă opriţi nici voi din a face parte din ea ;)

6 comentarii

  1. @Savoir Faire: mulţumesc mult… cat despre destinatii, am eu multe in cap, dar vara asta nu cred ca merg departe, las pentru toamna :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.