9 imagini cu poveste din al 9 lea an de Bialog

Anul acesta nu cred că sunt capabilă să scot un articol mai festiv de atât despre și pentru Bialog. Cu toate acestea, au trecut 9 ani de la acel Start de care amintesc an de an cu mândrie și parcă nu m-a lăsat inima să treacă acest 1 decembrie și să nu zic două vorbe despre acest an atât de sărac în articole, dar atât de plin în trăiri și atât de diferit de oricare altul petrecut (și) în online. Așa că profitând de ziua această liberă pentru tot românul din câmpul muncii (că-s eu în concediu “special” nu se pune) :) dar profitând și de vremea destul de neprietenoasă, care ne ține prin casă cu mic cu mare, am apucat să aleg 9 imagini care ar descrie acest an de Bialog mai bine ca orice altceva.

Dacă doriți, puteți vedea acest articol ca unul retrospectiv pentru 2017, din care, e drept că lipsește poate cea mai faină lună, decembrie, dar despre ea avem vreme să vorbim la finalul anului 2017 și sper să avem ce să ne spunem. Până atunci…

1 Ianuarie la Viena, vacanța noastră de iarnă la finalul căreia am aflat ce mișto ne va fi anul acesta :) Și desigur, mai apoi, cu mintea total în altă parte, n-am apucat să suflu o vorbă despre cum ne-am petrecut Revelionul și Anul Nou în capitala Austriei, dar ce bine că mai am ce povesti pe blog, nu?

2 Iunie și un început de mini vacanță în Ținutul sașilor, 4 zile care au marcat de fapt vacanța noastră pe 2017 (așa cum bănuiam încă de la acea vreme că va fi) și tare mă bucur că am avut inspirația să scriu despre ea la cald.

3 iunie în day trip pe la Castelul de lut de la Valea Zânelor și cum am crezut noi că vom ajunge într-un loc liniștit, unde putem sta la un picnic. Și acum îmi vine să râd peste ce puhoi de turiști am putut da aici :)

4 iunie sau Nunta de fier la Conacul secuiesc, un loc despre care v-am povestit mai multe, pe larg, imediat după, căci ne-am chinuit cam tare în ultimii ani să luăm o masă la Conac și nu prea ni s-a arătat.

24 iunie la Castelul cu scoici, una din cele mai frumoase zile de vară, cu un road trip minunat în doi, temperaturi foarte potrivite, eu încă în formă maximă (pluteam cumva, ceea ce nu pot spune despre luna august, de exemplu) și o vară ce se anunța foooarte… altfel…

8 iulie la Colibița, sărbătorind printr-o deplasare într-un loc pe care ne-am dorit mult să-l vedem, 10 ani de trăit și locuit în inima Transilvaniei.

14 iulie la 32 de săptămâni și încă 8 de așteptare, însă acea zi ne va rămâne în memorie ca ziua ședinței foto cu burtica la purtător și multă distracție cu zâmbete largi (de se întreba lumea ce-i cu noi) :)

11 Noiembrie la Ineu în una din cele mai frumoase și emoționante zile ale noastre, nu doar de anul acesta, căci a fost ziua în care Albert a fost botezat și familia s-a reunit.

30 Noiembrie în Târgul de Crăciun de la Cluj despre care îmi doresc enorm să vă povestesc, căci pare a fi una din cele mai drăguțe variante ale Târgului de până în prezent.

Bonus! Dacă doriți să recitiți despre aniversările Bialog-ului de-a lungul anilor:

2016 Despre întâmplările și întâlnirile deloc întâmplătoare la 8 ani de Bialog

2015 Cei 7 ani de acasă ai Bialog-ului

2014 De 6 ani pe ecranele voastre (+ Concurs)

2013 Sărbătorim 5 ani de Bialog (+ Concurs)

2012 4 ani de Bialog și 10 locuri superbe din România

2011 După 3 ani de… Bialog

2010 2 ani de Bialog!!!

2009 Bună ziua cititori, Bună ziua România!

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare zi în care, din taste, ajungeți cu sufletul sau poate doar căutând informații interesante, aici pe Bialog. Știu că asta se întâmplă chiar și atunci când eu nu-s prezentă, când nu am mai scris de săptămâni bune și nici măcar nu mă gândesc la blog. Dar, până la urmă, acesta cred că este motivul pentru care nu renunț de tot… și-or veni ele și vremuri mai cu inspirație și stare de scris.

La mulți ani, Bialog! și bineînțeles La mulți ani, România!

7 comentarii

  1. La multi, multi, multi ani!
    Si eu mi-am facut obicei sa scriu un articolas in fiecare an cand mai adaug o cifra …eu sunt la anul 7 cu blogul.
    Sa fiti sanatosi si o iarna cumv va doriti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.