29

… 25, 26, 27, 2829 (!?!)

29

“Măi, nu sună nicicum vârsta asta!”, mi-am spus. “Ia să o așteptăm pe cea de anul viitor, când o fi cifră rotundă și frumoasă”, m-am gândit. Și adevărul este că nimic din ultima lună nu m-a ajutat să aștept efervescent anul acesta, ziua de 20 octombrie. “29, o cifră, o convenție… important e cum mă simt eu.”

Adevărul adevărat este că anul trecut m-am simțit cam nasol, deși 28 suna mult mai bine, dar anul trecut a fost genul acela de an în care am simțit că nimic nu a mers (cum am vrut eu, să ne înțelegem) și așa cum era normal (lega compensației, dohh) anul acest a fost ceva mai bine, în linii mari, mai bine. Desigur, mă refer la anul de până pe 20 octombrie, nu la anul calendaristic. Așa că anul acesta declar că sunt OK… tot copil și tot femeie, tot cu multe vise în buzunare și tot cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ. Sunt eu și cred că nu trebuie să mă îngrijorez prea tare, mereu voi fi eu, de asta nu trebuie să mă tem, măcar de asta. Mă montez și mă remontez și sunt eu, eu, eu, eu… așa, prin construcție, prin definiție și ce nu mă doboară… știți voi…

Hai să ne întâlnim și la anu’ cu cifra aia rotundă cu tot și între timp să vă mulțumesc pentru fiecare zi în care îmi sunteți aproape! Mulțumesc! :)

43 comentarii

 1. LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata doar cu dragoste, respect si atentie întreaga viata mai departe de aici încolo!

 2. La multi ani si aici pe blog! si cine stie poate anul asta, va fi cel mai extraordinar, chiar daca acum 29 nu-ti zice nimic ;)! Eu iti doresc din suflet! :*

 3. 29 a sunat mega nasol la mine ca a fost anul cand s-a destramant my former relationship. Dar, dupa ce m-am cules si dres si scuturat, a fost totusi, spre bine.
  Bucura-te de 29 ca dupa ce schimbi prefixu o sa mormai :) chit ca e doar o conventie, dar nah. Varsta din buletin nu are de-a face cu varsta noastra adevarata.

 4. La multi ani!
  29, 30, 31, 32, 33 și chiar mai mult sună f. bine. O să îți dai seama mai târziu. Important e să fii tu, așa cum ai zis, și să nu lași viața să treacă pe lângă tine.

 5. La multi ani! Iti urez sa primesti fiecare an cu acelasi suflet plin de candoarea copilariei cand te bucuri de fiecare dar primit fie el mare sau mic. Fiecare an de viata este un dar pe care il primesti, ramane doar sa stii sa te bucuri de el. La cat mai multe astfel de daruri unul mai frumos la altul!

 6. Pun pariu c-o să ai 29 cel puţin vreo zece ani de-acu’ încolo. :cool:

  Ce pot să-ţi doresc decît multă energie pozitivă, baftă (cu caru’ şi nu numai :roll: ) şi… tinereţe fără bătrîneţe, aşa ca în poveşti!

  La Mulţi Ani! :)

 7. 29-le meu a fost anul marilor schimbari. 30-le, anul celei mai fericite aniversari. Nici 31 n-a fost rea deloc.
  Si uite asa am inteles ca imi plac anii despre care imi amintesc exact ce si cum, aia intensi, nebunatici.
  Eu zic ca anii astia sunt cei mai frumosi, chiar mai frumosi decat cei adolescentini pentru ca ne permitem sa-i traim cat de intens putem suporta.
  La multi ani draga Bia, traieste-i intens in toata gama lor de sentimente, sub ochiul atent al femeii mature si cu inima nebuna a femeii-copila!

  1. Mulțumesc din inimă… “anii cei mai buni (cred că) sunt cei care or să vină” :) Așa vreau să gândesc :D Pupici :*

 8. E foarte bine ca te poti bucura de varsta , in general nu sunt tocmai multe persoane care pot face asta insa depinde de fiecare.
  In general cei care se bucura de varsta sunt cei constructivi, cei care se pot bucura realizarile lor.
  Cei care nu se bucura sunt persoanele ce urasc faptul ca imbatranesc din punct de vedere a corpului ca sa o zicem asa.

  1. Tind să cred ca cei care nu se bucura sunt puțin obositi și depășiți de situația în care se află în acel moment al vietii. Sigur, realizarile sunt importante, dar mai importanta e starea de spirit, cred ca poti avea multe realizari, dar sa fii obosit si sa nu te mai bucuri de nimic, nici măcar de vârsta pe care o împlinești :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.