Câștigă Ghidul Italiei cu viziteazaitalia.com

Italia

Titlu: În jurul lumii. Italia (ghid turistic)

Editura: Vremea, 2007

Nr. pagini: 152

Preț (dacă vreți să-l cumpărați la ofertă): 11,70 RON

Am publicat azi probabil unul dintre cele mai muncite articole din ultima vreme. Nu-l căutați că nu-i pe Bialog, e pe Vizitează Italia (fratele mai mic al Bialog-ului).

Azi vă scriu și aici pentru că prin Vizitează Italia, ofer prin tragere la sorți, un ghid turistic, Ghidul Italiei, un ghid de buzunar pentru toți cei care își plănuiesc o vizită în Italia.

Ce trebuie să faci?

Scrie un comentariu la articolul Roma: ce să faci, ce să vezi și ce să nu ratezi! (+ Concurs) și apoi dă Like paginii de Facebook Vizitează Italia (dacă nu ai dat deja). Perioada de desfășurare a concursului este 11 – 20 aprilie :) Pe 21 anunț câștigătorul!! Baftă multă!

Și acum să vă ademenesc puțin și cu începutul articolului pe care trebuie să-l comentați winking

Roma parcă nu mă lasă să spun tot, așa s-a întâmplat și când am m-am întors de acolo și am încercat să vorbesc timid pe Bialog despre acea ieșire. Față de alte jurnale de călătorie, care mi-au ieșit din prima, cu Roma parcă povestea vrea să stea diferit. Poate că este prea complexă, poate că nu-mi găsesc toate cuvintele așa cum trebuie sau poate că o abordez puțin aiurea, însă concluzia este că vreau prin ce vă povestesc să vă trimit al Roma și nu știu cum voi reuși.

Așa că m-am gândit să vă sugerez niște activități concrete și obiectivele ce ar fi de neratat pe traseu. Cum vi se pare?

…. continuare

12374_147547122092853_551951162_n

Mai multe imagini din Roma aici

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.