O primăvară mohorâtă la Cluj

Asta ca să mă credeți pe cuvânt că nu prea avem soare (cică de azi vom avea, ooook). Așa era vremea duminică și în alte 10 duminici recente, puteai număra pe degete câți au ieșit la plimbare în oraș :( Primăvara asta de până acum m-a lăsat la propriu fără cuvinte… Mai multe despre Miercurea fără cuvinte găsiți la Carmen.

P1360762

Centrul Clujului 

P1360764

P1360765

P1360769

P1360770

23 comentarii

 1. Chiar mohorata zi acolo…La Timisoara a fost si ieri si alaltaieri soare chiar si printre nori…si azi e soare…La meteo spunea ca imediat dupa Paste sarim in sandalute!Si sa te ti canicula pe restul verii!

 2. Frumos Clujul!
  Si la mine tot mohorat este momentan, insa incepand cu sambata se anunta vreme buna, chiar 21 de grade :). Se pare ca o sa trec de la palton direct la tricou :))!

  1. Eu de o lună sunt la trench, cu câteva excepții la munte, unde mi-am luat o haină mai groasă până în talie că și așa răcesc foarte, foarte repede… tricou nu am pus pe mine anul acesta… în schimb sunt tot în cizme :(

 3. Si eu astept primavera autentica, cu multa iarba verde cer senin si raze de soare. Sunt putin invidioasa pe cei din sud unde am inteles ca au inceput sa infloreasca deja pomii…Pana atunci, weekendul asta ajung si eu prin sud, sper sa ma bucur de primavera macar acolo!

  1. Da, chiar și pe la TM și AR au început pomii să înflorească și iarba să dea, deși nici ei nu s-au bucurat de foarte mult de soare până acum :D

 4. asa este si la Augsburg… Nici un cpac nu are frunzulite, nici un pom flori… Doar ici colo vezi ca încep sa plezneasca narcisele. Dar, se zice ca de duminica, vom avea 20 grade si soare maaaaaare! :)
  Clujul e frumos oricum! :)
  happy WW!

 5. Facem o petiție pentru redenumirea lor? Eventual am putea cere să fie mutat Crăciunul în Martie (că ninge mai mult) si Paștele în Decembrie (e mai cald și mai mult soare) ^^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.