Câștigă Ghidul Italiei cu viziteazaitalia.com

Italia

Titlu: În jurul lumii. Italia (ghid turistic)

Editura: Vremea, 2007

Nr. pagini: 152

Preț (dacă vreți să-l cumpărați la ofertă): 11,70 RON

Am publicat azi probabil unul dintre cele mai muncite articole din ultima vreme. Nu-l căutați că nu-i pe Bialog, e pe Vizitează Italia (fratele mai mic al Bialog-ului).

Azi vă scriu și aici pentru că prin Vizitează Italia, ofer prin tragere la sorți, un ghid turistic, Ghidul Italiei, un ghid de buzunar pentru toți cei care își plănuiesc o vizită în Italia.

Ce trebuie să faci?

Scrie un comentariu la articolul Roma: ce să faci, ce să vezi și ce să nu ratezi! (+ Concurs) și apoi dă Like paginii de Facebook Vizitează Italia (dacă nu ai dat deja). Perioada de desfășurare a concursului este 11 – 20 aprilie :) Pe 21 anunț câștigătorul!! Baftă multă!

Și acum să vă ademenesc puțin și cu începutul articolului pe care trebuie să-l comentați ;)

Roma parcă nu mă lasă să spun tot, așa s-a întâmplat și când am m-am întors de acolo și am încercat să vorbesc timid pe Bialog despre acea ieșire. Față de alte jurnale de călătorie, care mi-au ieșit din prima, cu Roma parcă povestea vrea să stea diferit. Poate că este prea complexă, poate că nu-mi găsesc toate cuvintele așa cum trebuie sau poate că o abordez puțin aiurea, însă concluzia este că vreau prin ce vă povestesc să vă trimit al Roma și nu știu cum voi reuși.

Așa că m-am gândit să vă sugerez niște activități concrete și obiectivele ce ar fi de neratat pe traseu. Cum vi se pare?

…. continuare

12374_147547122092853_551951162_n

Mai multe imagini din Roma aici

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.