Balanța călătoare în 2014

Pentru că în ultimii 3 ani, ne-am tot amuzat împreună de ce minunății ne ziceau la horoscop vis a vis de călătorii, n-am putut să sar (tocmai) peste anul 2014, mai ales că îmi zice în așa fel încât, la anu’ cred că o să vă vorbesc numai din amintiri, că de călătorit, citez: “pare să fie un an în care ești destul de legat de casă sau, chiar dacă ar fi să pleci pe undeva, mereu ceva te cheamă înapoi, în zona de baștină“. Oricum, știu barem o persoană încântată maxim de horoscopul meu pe 2014, Mama :))

1d1022fc2eca97400d21009da115a95e

Dar să vedem cum reușește să contureze site-ul Acvaria.com, horoscopul Balanțelor călătoare pe 2014:

Poate doar lunile mai-iunie să fie ceva mai interesante în privința excursiilor, călătoriilor, deplasărilor, dar și acestea se vor desfășura un pic anevoios, de parcă ai fi limitat de ceva: de buget, de timp, de spațiu, care nu te vor lăsa să umbli atât cât ți-ai dori. Prima parte a anului e cea mai tensionată în privința călătoriilor, ori pentru că se pot contramanda unele deplasări, ori că nu le mai poți face din cauza anumitor restricții impuse de alții, deci vor exista momente în care practic te vei simți consemnat la domiciliu, fără să-ți poți satisface dorința de plimbare, așa ca în alți ani. Poate pleci o zi, două, dar imediat te întorci, din cauza multor îndatoriri pe care ti le-ai asumat: repede înapoi acasă, repede înapoi la serviciu sau, si mai rupi: nu ai voie să pleci! Străinătate – cam putin în prima jumătate a anului, sau dacă e să pleci, nu par să fie călătorii de plăcere, ci ori în interes de serviciu, ori pentru a-ti găsi de lucru acolo. Totuși, sărbătorile de iarnă ale anului 2014 pot veni cu șansa unei călătorii, poate nu foarte departe, dar care poate avea o însemnătate specială pentru tine, de parcă imediat după aceea, vei lua o decizie de zile mari care îți poate schimba viața!

În concluzie, trebuie să aștept finalul lui 2014 (care nici nu a început) că să văd dacă anul viitor o fi sau nu o fi bun la capitolul plimbăreală… Doamne, dă-ne răbdare :))

sursa foto

2 comentarii

  1. Lasa Bia, o fi vorba despre alte balante, mai putin calatoare in horoscopul ce l-ai rasfoit! Cand vine vorba de calatorii nu stii niciodata unde te vor purta pasii. Bune sunt programarile dar ce minunatii de calatorii poti face cand nu te gandesti! Un An Nou plin de calatorii ! La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.