Turul ghidat al Bucureștiului (foto-eseu)

La mine e Miercurea fără cuvinte, dar dacă doriți și cuvintele pentru acest articol mergeți de citiți aici ca să înțelegeți mai bine. Mai multe amănunte despre Miercurea fără cuvinte găsiți la Carmen.

P1360954

P1360977

P1360981

P1360821

P1360999

Mai multe imagini din acest City Break la București găsiți aici.

30 comentarii

  1. Categoric, am spus-o încă de anul trecut că Centrul Vechi are aer de “Micul Paris”, mă bucură și pe mine asta ;)

 1. Foarte faine pozele! Daca n-as fi trait o viata acolo, chiar as fi tentata sa-l vizitez :). Oricum vad ca s-au mai imbunatatit lucrurile prin centrul vechi, ceea ce ma bucura foarte tare. Happy WW!

 2. Bucurestiul are si locuri frumoase, trebuie doar sa le redescoperim.
  Iar cu cele urate…sa facem curat, sa plantam copaci, flori si iarba, sa scoatem garduletele si sa vopsim blocurile, sa nu mai aruncam cojile de seminte pe jos si sa curatam si urmele lasate de caini. Si cred ca ar mai fi si altele…

  1. Am o teorie, probabil nu foarte originală, referitoare la București și anume: El trebuie văzut cu alți ochi si TREBUIE să scăpăm de ranchiuna aceea nebună și preconcepută că “avem o capitală urâtă”, nu, nu e urâtă, poate că se poate mai bine (sigur se poate), dar trebuie să învățăm să vedem părțile bune pentru că sunt. Ne-am prea obișnuit să hulim în loc să iubim… e valabil cu mai multe orașe din țară…

  1. Da, așa am zis și eu… din păcate cam bătea vântul și nu mi se părea prea plăcut la terasă, dar cred că săptămâna aceasta este mult mai cald și se poate lejer lenevi la terasă ;)

 3. Acum de 1 mai s-a redeschis linia Bucharest City Tour, chiar vreau sa o incerc :). Ar fi ceva nou pentru mine, ca la pas am tot batut capitala.

  1. Eu am încercat în 2011, e SUPER! Și are Bucureștiul un iz foarte european în acest fel ;)
   Din păcate deși cu valabilitatea biletelor de 24 de ore, am făcut turul numai noaptea (mi s-a părut inedit), dar doream și pe zi, pe lumină, însă n-am mai reușit :( Next time :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.