Final de martie pe Valea Arieșului

Sâmbătă 30 martie 2013. Teoretic primăvară, practic toamnă/iarnă. Mai multe imagini aici și mai multe detalii despre Miercurea fără cuvinte găsiți la Carmen.

P1360561

Cascada Șipote

P1360578

Pe drum

P1360606

Cascada Pisoaia

P1360607

Munții Apuseni

P1360639

Arieșeni

28 comentarii

    1. Mda, cam e de mers cu masina. Zona este strabatuta de autobuse, dar nu vor opri la fiecare cascada si fiecare obiectiv… dar o tura cu prietenii, de ce nu? :)

 1. Pozele tale imi creaza o imagine de primavera amortita sub zapada. A doua poza din articol imi e foarte cunoscuta si mie de pe drum si eu m-as fi dat jos din masina sa ii fac o poza, dar nu am facut-o… Ati ajuns si pana la Cascada Pisoaia?

  1. Am ajuns doar până acolo de unde am făcut poza, căci picura și era un noroi de nedescris, cu mașina am crezut că ne împotmolim, iar pe jos cred că nu ne ajungeau cizmele pentru așa tranșee, dar sper să mai revenim cu o ocazie mai însorită :)

 2. acum doi ani am fost si eu pe acest traseu in minunatii Munti Apuseni… ce amintiri frumoase! era vara dar plouase si apele erau la fel de furtunoase ca in imaginile tale :)
  happy WW!

  1. Apusenii sunt extraordinari, abia aștept să mai trec prin ei (deși teoretic mă aflu cam mereu la poalele lor) :)

 3. OK…. :)
  Spusesem ca pare o zona foarte frumoasa din fotografii. Sunt foarte reusite.
  Imi place cascada din prima foto. E interesanta ca aspect.
  Sa ai o noapte buna!

  1. Pe lângă acea cascadă mai trecusem și în urmă cu 4 ani, era mijloc de vară și nu am observat-o (probabil avea un debit mic), acum însă mi s-a părut splendidă :)

 4. Prima data cand le-am vazut am crezut ca sunt niste tablouri de toamna. Superbe toate, dar cea cu ceata e de departe preferata mea, o imagine uluitoare. Felicitari pentru aceste capturi de…primavara. :D

 5. Sunt superbe, absolut superbe pozele , imi sunt mai mult decat dragi ma face sa ma gandesc la orice numai la un banal rau nu!
  Ai surprinse ceea ce trebuie,pozele sunt recente, intre pentru ca dupa zapaceala de saptamana trecuta parca,parca vorbim de alta lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.