Libris.ro îți scoate cărțile din wishlist și ți le trimite acasă!

Libris.roIar eu am un wishlist pregătit pentru Iepuraș, Moș Nicolae, Moș Crăciun, a se traduce prin cunoștințe, prieteni și familie, na…) :)

Prin acest articol, îmi anunț și eu participararea la concursul minunat, propus de libraria online, Libris.ro, unde poți găsi cărți de toate felurile și din toate domeniile. Îți poți comanda cărți online la cele mai mici prețuri, de la toate editurile și de cele mai multe ori poți beneficia de niște reduceri colosale. Chiar acum am văzut în librărie niște reduceri de 60% care mi-au făcut cu ochiul… Nu mă mai vindec, doar mă cunoașteți.

OK, dar acest concurs poate fi câștigat de oricare dintre cei cu blog, iar ca totul să se desfășoare cât mai dinamic chiar vă invit să participați. În primiul rând trebuie să scrieți un articol ca acesta, în care să vă anunțați participarea la concurs (nu uitați să puneți link spre librărie, pe cuvintele pe care am pus și eu în acest articol), apoi să postați articolul pe pagina de facebook a Libris.ro. 

Mai apoi va trebui să participați efectiv la concurs scriid un articol cu tema: „De ce citesc?”, în care să prezinți cel puțin 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească (stați pe aproape, săptămâna viitoare o să citiți motivele mele). Îmi place enorm că este un concurs de creație până la urmă și 50% va conta chiar ce ai scris, iar 50% vor conta comentariile la acel articol.

Acestea fiind spune iată premiile:

  • Locul 1: cărți la alegere în valoare de, ține-te bine, 900 lei!!!
  • Locul 2: cărți la alegere în valoare de 400 lei!!
  • Locul 3: cărți la alegere în valoare de 200 lei!

Perioada în care se desfășoară acest concurs este 02 aprilie – 22 aprilie

Mult succes și nu uitați să scrieți corect… juriul va fi foarte atent la acest aspect ;)

pride-and-prejudice-2sursa foto

17 comentarii

  1. Ma trec fiori de emotie. Atat de mult mi-as dori sa ma pot numara printre castigatori! Cei de la Libris au premii asa tentante!
    Bafta, Bia!!! Abia astept sa citesc cele zece motive ale tale. ;)

      1. din pacate ce caut eu nu au. tot bookdepository rules la cartile in engleza. si la noi okian am vazut ca au chiar decente ofertele (dar fata de bookdepository sunt ft scumpi). oh well, bafta tie:)

    1. Mereu vor exista oameni care vor și citi în detrimentul altor activități mai… sociale. Și da, este foarte bine așa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.