Săptămâna 10 (zece)

De mâine începând, o să vă aștepte o surpriză pe Bialog :)

url-9

Am gândit special pentru voi o săptămână cu 5 articole pe care le voi anunța chiar acum. Am numit-o Săptămâna 10 (zece) pentru că toate articolele au ceva în comun cu cifra 10, după cum urmează:

Luni: 10 obiective pentru care să vizitezi Bulgaria

Marți: 10 motive pentru a citi Nono

Miercuri: 10 articole care îți pun bagajele la ușă

Joi: 10 filme pe care nu-mi doresc să le văd

Vineri: 10 localuri unde se mănâncă bine la Cluj

Dacă toate merg așa cum am plănuit, am mai gândit câteva săptămâni tematice, din dorința a vedea mai mult ce vă place să citiți pe Bialog, dar și pentru că am constat că nu am reușit să mă organizez foarte bine și să îmbin în mod plăcut (după mine) articolele de travel cu cele de reading. Adică am avut perioade în care partea de reading era aproape inexistentă și astfel că m-am trezit cu o grămadă de cărți de care nu v-am povestit. De asemnea am și multe articole salvate din alte părți, articole pe care am dorit să vi le arat, dar tot am amânat… Și ce păcat, pentru că simt că am multă informație de împărțit cu voi.

Așa că săptămâna asta, sper să găsiți fiecare aici câte ceva care să vă placă, iar apoi vedem cum vom continua.

Nu uitați că până mâine seară la ora 21, puteți să cereți o carte la Giveaway-ul organizat cu ocazia zilei de 8 martie! Mulțumesc celor care au participat până acum!

sursa foto

12 comentarii

  1. :) saptamana trecuta a fost a 10-a saptamana din an :). Cand am citit titilul am crezut ca e legat de asta :). Imi place ideea, am sa urmaresc cu placere!

  2. @Claudia: mulțumesc, da chiar că spor la scris… să vedem câte pot scrie într-o zi, caci desi mi-am programat sa scriu azi cateva, mi-a intervenit altceva și … :))

    @Salmi: :)) îți dai seama că nu știam că a fost săptămâna trecută a zecea săptămână din an :)) Ca poate faceam saptamana trecuta miscarea asta, ca ideea o aveam :))

  3. Eu abia astept sa citesc articolele de joi si vineri! Pentru motivele tale de joi si pentru curiozitatea mea gurmanda pentru vineri. Imi place ideea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.