David veghează Florența

Pentru că tot v-am povestit despre Florența și despre Toscana, azi nu mă voi folosi prea mult de cuvinte ci mai mult de imagini, pentru a vă descrie ultima zi la Florența. Vă spun doar că știam clar ce aveam să facem înainte de a merge la gară să o luăm spre… Lucca, și anume să urcăm (la propriu) până în Piazza Michelangelo căci auzisem că de acolo Florența se vede cel mai spectaculos. Pe drum ne-a prins ploaia și aveam să constatăm că de fapt o să prindem toate cele 4 anotimpuri în mai puțin de 25 minute, însă când am ajuns sus soarele încerca să lumineze blând cupola catedralei Santa Maria del Fiore… era toamnă din nou.

Constrast lumină/întuneric

Santa Croce (Vedere din Florența)

Cel mai sexy fund din istoria artei happy

Michelangelo prin David va veghea pentru totdeauna Florența

Prin fotografia asta se poate rezuma toata starea pe care am avut-o pe durata “expedieției” fiorentine.

You may also like

6 comentarii

  1. Dar asta nu e originalul, nu-i asa? Parca am si citit la tine ca n-ai apucat sa vezi originalul ca e la muzeu. Ar fi pacat sa se strice de la contitiile proaste ale vremii.

  2. Oana, nu e cel original. Acela este la Galeria dell’ Academia și din păcate nu l-am văzut tura asta. Dar două replici deosebite pot fi văzute in Florenta. Una este aceasta iar alta se află în fața la Palazzo Vechio (acolo unde pana l-au mutat se afla adevaratul David).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.