De la un “băiat ca el”…

Întrerupem puțin jurnalul fiorentin pentru o relatare ce trebuia făcută săptămâna trecută. După cum știți, a fost și ziua mea și după cum am mai spus, multe persoane din anturajul meu mi-au făcut surprize plăcute.. și normal între aceste persoane, Clau. Eu credeam că plecarea în Toscana e tot ce va însemna cadoul de anul acesta și eram peste cap de mulțumită, dar Clau mai avea și alte planuri.

Când am vrut să-mi convoc prietenii la o prăjitură joia trecută (normal invitația trebuia făcută din timp), Clau mi-a zis ca “nuuuu, avem alte planuri ce nu pot fi spuse”. Am început cu întrebările, cu presupunerile și nici un rezultat. Miercuri seara însă, după 12, deci în 20 deja, întărcându-ne de la un concert Compact în My Way, pe mașină, Clau îmi zice că îmi dă trei indicii și aș face bine să ghicesc despre ce e vorba, dacă vreau să primesc cadoul de ziua mea. Yiiiii, ce-mi plac fazele astea!!! Primul indiciu cică mi-l dă atunci pe loc, al doilea dimineață și ultimul a doua zi la prânz…

Primul indiciu: PLANETĂ (??? l-am întrebat dacă își face un cadou lui) :) M-am gândit aproape toată noaptea, sau cât mai rămăsese din ea… Dimineața a venit cu al doilea indiciu: RACHETĂ (acum eram convinsă că-și face un cadou lui) :) Nu mai aveam răbdare, deja începuseră oamenii să mă sune, le-am zis de ghicitoare, unii au venit cu idei, alții mai târziu cu telefoane să vadă dacă am dezlegat misterul :) Deja era comic… vorbeam pe chat încercând să mai scot amănunte de la el.

Hint: CE E ȘI PLANETĂ ȘI E ȘI RACHETĂ ?!? Deci eram în ceată complet și și-a dat seama și el, în plus și-a amintit că a uitat o parte importantă a planului… deci a fost nevoit să dezvăluie singur secretul.

SATURN e și planetă și e și rachetă, mai exact Saturn V, iar eu trebuia să găsec biletele la concertul din acea seara la Direcția 5, în cartea noastră cu Saturn 5, însă Clau adormit a plecat la serviciu cu biletele la el :) Intre timp eu am căutat în toate rachetele și navetele pe care le avem prin casa că m-am prins eu că este ceva de găsit…Așadar a luat bilete la Direcția 5, în condițiile în care lui nu-i place Direcția 5, sau mă rog, nu-i plăcea… dar întâmplarea face să-mi placă mie mult, iar ei să aibă concert la Teatrul Național din Cluj chiar pe 20 octombrie. Auzeam reclama la concert în fiecare zi la Magic FM și chiar nu mă gândeam că voi ajunge la concertul lor.

Despre concert… n-am cuvinte a fost o experiență minunată pe care o recomand oricui, fanilor nu mai zic, probabil au trăit-o deja. Eu am fost mută de uimire la început, apoi mi s-a dezlagat limba și am cântat toate melodiile lor până am răgușit. La începutul concertului mi-au dat puțin lacrimile pentru că au început cu această melodie… au continuat cu aceasta și apoi dacă vă vine să credeți cu aceasta… Eram toată piele de găină și îmi doream din suflet să cânte toate melodiile lor superbe, pe care în parte aproape că le-au cântat în cele două ore și 20 de minute de concert.

După concert, tot Clau a fost cel care mi-a zis să mergem să vorbim cu ei și să luăm autografe în condițiile în care el nu agreeaza prea mult aceste îndeletniciri ale mele. Și am mers și i-am cunoscut și le-am zis că e ziua mea și mi-au urat La multi ani, și mi-au dat autografe și posibilitatea de a vedea că sunt oameni OK și normali și fac treabă bună. Mulțumesc Clau honey, mulțumesc Direcția 5!

4 comentarii

  1. Imi scapa mie ceva sau inca nu ai scris cum ai dezlegat misterul cu indiciile? Cred ca nu am citit atenta… :(
    Oricum , sa iti fie de bine si de bucurie cu concertul! Asa da , concert! :)

  2. Ana, misterul a fost biletele la concert, doar ca era gandit un joc pentru asta :) Insa, Clau, adormit, a uitat sa puna biletele in cartea cu Saturn V si astfel, desi eu rascolisem toata casa, a fost saracu’ nevoit sa dezvaluie singur misterul. Oricum mie mi-a placut mult ideea :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.