Mai mult decât o mie de cuvinte

Mi-a dat Tomata azi o leapșă de toată ziua la ea m-am gândit :) Cred că este una dintre cele mai faine lepșe pe care le-am primit până acum, îi dau curs că nu mai pot.

În ce constă leapșa? Păi în postarea unor imagini de prin pelegrinările noastre pe care ar fi fost păcat să nu le fi făcut și să nu ne fi bucurat de imaginile suprinse mult timp după aceea. Problema la mine este ca, eu fiind un japonez în ale pozatului, m-am văzut în fața unei grele alegeri. Ce imagini să pun când mie aproape toate mie se par superbe și cu povestea lor?

Pentru această postare am ales 8 imagini, urmând ca atunci când mai am chef de o nouă sesiune de reamintire să mai postez și altele.

Acolo unde se varsă Dunărea în Marea Neagră – pentru ca mereu mi-am dorit să stau cu un picior in mare și un unul în Dunare. Mi-am împlinit dorința în august 2007.

Viena prin binoclu la prima ieșire din țară mai departe de Ungaria. Eram la fiecare colț de stradă un wow și un super. (2007)

Parisul noaptea văzut din Turnul Eiffel, cea mai spectaculoasă priveliște care mi-a fost dat să o văd până acum, îți taie respirația cu adevărat. (2009)

“Visele mele se împlinesc/ Când dau din pleoape sau când clipesc”  – Disneyland Paris a fost unul dintre acele vise (2009)

Vaporul Molly Brown din Frontierland aduce una dintre cele mai frumoase surprize din viața mea (noiembrie 2009)

Zbor deasupra mării Ionice, cele mai antrenante 6 minute ever :) (Glyfada, Corfu, Grecia, august 2010)

Piazza Navona în zorii unei zile de toamnă. (Roma, noiembrie 2010)

Vf. Postăvaru (iunie 2009)

Offf și câte mai sunt, pot umple tot blogul cu ele, dar mai las și pe alții: Oana, Salmi, Lia și Ioana Budeanu (că pe toale le știu călătoare și fotografe) :*

17 comentarii

 1. @Tomata: efectiv am pus obiectivul aparatului acolo unde pui ochiul pe binoclu (era un binoclu ceva mai mare in Turnul Dunării) :)

  Da, mi-a placut la nebunie, merci :*

 2. Superba postarea asta! Si foarte faine si pozele Bia! E asa de frumos cand rememorezi momentele placute din trecut! Preiau si eu leapsa asta! ;)

 3. Nici eu n-am rezistat sa nu preiau leapsa Tomatei. Asa-i ca te-ai simtit un pic dupa ce ai ales pozele ca si cum tocmai ai revenit din vacanta?

  Este absolut superba poza facuta prin binoclu.

 4. Am vrut sa scriu leapsa lui Dojo, dar eram sub impactul pozelor Tomatei pe care tocmai le vazusem, de aici incurcatura :))

 5. Poza făcută prin binoclu e nemaipomenită! Toate sunt faine şi tare mi-ai făcut poftă să fac şi eu un inventar al amintirilor, aşa că am să fur şi eu leapşa curând :D

 6. imi place leapsa si imi plac tare mult si pozele tale:!!!!!!
  Ma pun pe ales poze dar …. o parte din pozele mele vechi sunt in calaculatorul vechi care e la mama mea acum deci trebuie sa recuperez si ce am acolo :)

 7. Foarte frumoasa leapsa, multumesc ca te-ai gandit la mine…imi va fi tare tare greu sa aleg numai atatea fotografii :). Mi-au placut imaginile tale mult de tot, cea din turnul Eiffel e super! Noi am vazut imaginea numai ziua.

  Promit sa onorez dupa examen, saptamana viitoare adica. Pana atunci sunt cam presata de timp. Te pup!

 8. Heiiii, eu de ce am vazut abia acum aceasta leapsa??:))))) Nu-i corect!!! Insa nu cred ca e prea tarziu, nu? Si ca sa ma “scot”, la data cand ai publicat acest articol, eram plecata intr-un tur al Romaniei… Multumesc oricum, apreciez si voi trimite link:) Pup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.