Ai verde la citit

Cu LibrariaOnline.ro ai verde la citit, tocmai de aceea vă recomand câteva din ultimele cărți citite de mine, în speranța că numărul mic de pagini, diversitatea lor, curiozitatea și prețurile în “cădere liberă” or să vă îndemne la lectură. La lectură plăcută :)

P.L. Travers – Mary Poppins

Pentru cei care cred în copiii din ei: Mary Poppins, o carte superbă la orice vârstă. Eu am început cu primul volum chiar din întâmplare, am găsit-o, mi-am amintit că nu am citit-o până acum și m-am pus pe treabă. Câteva seri la rând m-am simit mică, mică sub pătură, parcă cineva mi-ar fi citit cartea și eu doar o ascultam. Mă întorsesem în copilărie :)

Martin Plimmer & Brian King – Coincidență sau hazard?

Pentru cei ce cred în semne: Coincidență sau hazard este una dintre cele mai rapid de citit cărți din câte mi-a fost dat să întâlnesc. Deși cred că este cea mai groasă și constintentă dintre cele 4 prezentate, subiectul este atât de facil, dar și atât de antrenant încât nu am putut să o mai las. Păcat că mă așteptam la niște concluzii pe care nu le-am mai primit. Dar în schimb am aflat multe coincidențe stranii, celebre sau mai puțin celebre de care nu știam :D

Octavian Paler – Deșertul pentru totdeauna

Pentru cei care cred în destin: Deșertul pentru totdeauna este una dintre cele mai frumoase cărți ale lui Paler și una dintre cele mai complicat de povestit. Este pur și simplu o carte de simțit și citit cu sufletul (aș zice că toate ale lui Paler sunt așa, dar în același timp îmi place să cred că asta are ceva special, mult peste altele) ;)

Miguel de Unamuno – Jurnal intim

Pentru cei care pur și simplu cred: Jurnal intim, un jurnal în adevăratul sens al cuvâtului. Autorul trece prin perioade de maximă suferință și în acest jurnal el evocă întoarcerea spre Dummezeu, spre cel interior, mai apoi spre cel superior. În orice caz este un periplu al spiritului prin toate stările existenței. Cartea este o experineță poate mult prea personală.

Dacă aceste cărți nu v-au convins poate cele la 5, 10 sau 15 lei or să vi se pară ceva mai interesante :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.