Tango cu Nadia

Nu mi-am mai cumpărat o revistă de foarte multă vreme. Dar azi nu am rezistat să nu-mi cumpăr revista Tango cu Nadia Comăneci pe copertă. Îmi place Nadia foarte mult, din multe puncte de vedere, i-am citit și cărțulia Scrisori către o tânără gimnastă, am trecut deci testul și nu am judecat-o, cartea ei te poate face să o judeci greșit chiar. Eu am trecut peste, am trecut pentru că Nadia e Nadia și tocmai de aceea am luat revista azi: să mai prind o frântură din Nadia în cea mai bună reprezentație a ei: propria viață.
 
Pentru fani, Tango de septembrie e la chioșcuri și costă 7,9 lei.
 

4 comentarii

  1. @Barbie: nu e chiar scandalos, dar într-un capitol vorbește despre plecarea ei din România, despre locurile în care a stat până a reușit să se descurce pe picioarele ei, despre persoanele cu care a intrat în contact pe vremea aia, e mai complicat… chiar și ea zice că acum nu ar mai proceda la fel. Dacă vrei îți împrumut cartea… merită să citești despre ea, mai ales dacă îți place…

  2. AM citi si eu cartea, nu neaparat scandalos. Se vedea lipsa maturitatii de atunci…

    Ps. in penultima mea postare ai un premiu:)

  3. @Monica: da, ai zis bine, e lipsă de maturitate, dar Nadia a avut curaj să lămurească lucrurile după mulți ani prin această carte, care nu are pretenții de mare scriere, dar e o mărturie sinceră pentru cei care-i sunt fani și o admiră :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.