Amintirile de la DEAL

O să las pozele să vorbească despre verile în care cei 7 Km până la DEAL păreau că se fac în 10 minute. O să las niște imagini să vorbească în locul meu despre niște veri care au contat enorm pentru fiecare dintre noi.
De ce acum?
Pentru că e vară, e vacanță, sunt 30 de grade care ne găsesc în birouri sau săli de curs, în apartamente sau mall-uri și nu în natură, la iarbă verde. Pentru că a trecut multă vreme de când n-am mai fost la DEAL pe jos cu rucsacele în spate și cu paletele de badminton în ele, pentru că mi dor de “clisă friptă”, de pădure, de jucat mimă la 12 noaptea, de râs cu lacrimi și pentru că mi-e dor de “noi” cei de atunci, cei care se bucurau de lucrurile simple și credeau că cele complicate nu vor veni niciodată.
Pfiuuuu, hai gata cu melancolia,
Să domnească veselia…ca atunci :)) (făcui și versuri) :))

4 comentarii

 1. Adu-ti aminte de trecut, traieste prezentu si nu te gandi la viitor.
  E normal ca anii sa treaca si ocuapatiile sa se schimbe. Nu o sa mai fie niciodata cum era atunci, in vacantele din liceu, in timpul liceului ori la facultate…
  Unde mai exact este acest deal? :D

 2. @ Hoffa: mulțumesc de întrebare :)
  Eu sunt de la Ineu, județul Arad, momentan locuiesc la Cluj. Dealul Mocrii (vf. Tâclu) de care vorbesc este la 7 Km de orașul Ineu. Acolo oamenii au vii și căsuțe, n-aș zice că e un sat de vacanță, dar eu și prietenii mei cam așa l-am văzut tot timpul. Nu era vacanță să nu mergem pe jos acolo, deși se putea și cu mașinile pe jos era mult mai pitoresc. De câțiva ani n-am mai mers, fiecare e în altă parte cu o altă poveste. Azi am vrut doar să amintesc de povestea noastră comună :)
  Faptul că m-ai întrebat unde este acest deal mi-a provocat o bucurie cum nu poți să-ți imaginezi :D

 3. Tre să merem, neapărat, ne vorbim şi ne strângem, da' să nu v-aud că "merem cu maşina, că-i departe"… aşa că, pregătiţi-vă agendele şi gasiţi o dată pentru acest eveniment… O să fie ca pe vremuri, trust me… încă ştim să ne distrăm. ;)

 4. @Tiq: păi eu încă mai știu umbla pe jos, deci merem. E și Erika in, sooooo eu zic august anul acesta poate Radu nu o fi plecat în Germania până atunci, Cnaba mică sigur vine cu Sorin cu tot, Doctoru' iar. De Adina nu-s sigură mai ales pe jos, da poate, poate o convingem. Clau tot fără permis sigur nu obiectează nimic la mersul pe jos :))
  Prunci, știu că ne mai putem distra ca atunci, problema e să și vrem asta :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.