Toate vacanțele să vină la mine

Cu toate că am mai beneficiat de o scurtă și nesperată pauză la început de iulie, abia de azi, când am în față “vacanța mare”, mă simt cu adevărat în concediu. Va fi și cel mai lung concediu din ultimii 3 ani, așa că sper să știu ce să fac cu el :)) Glumesc, mereu știu, trăiesc pentru ceea ce se numește vacanță. Nu știu alții cum sunt, dar eu sunt ceva de speriat: “a zis cineva vacanță? I’m IN!” :)

mairmaide

De oboseală nu duc lipsă, cu toată pauză mai sus menționată, care am senzația că mai mult m-a scos din ritm. Pe scurt, cel mai probabil că odată publicat acest articol mă voi culca. De 3 zile, la ora 22 nu mă mai regăsesc pe frecvență cu lumea reală. S-au adunat în total zile de lucru pline și weekend-uri mai obositoare (dar și mai frumoase) decât zilele de lucru, astfel încât, poate capitulez chiar la 9 jumate :) Chiar și plecarea spre Ineu am amânat-o puțin, ca să ne putem aduna și la propriu și la figurat…

Și dacă tendința din ultimii 3 ani a fost ca după vacanță să ne întoarcem gata rupți, mai că aș schimba ceva anul acesta, deși nu sunt sigură că pot schimba ce trebuie schimbat. Că de știut, știu ce ar trebui. Dar vă voi povesti mai multe după ori poate chiar în timpul. Evident, dacă timpul va permite. Clare sunt, însă, doar următoarele: vreau să mă odihnesc/detașez de tot ce a însemnat acest an până acum, să recuprez oleacă din poveștile cu mama și cu ai mei toți din familia lărgită în conturul sufletului, să mă bălăcesc până mă încrețesc la degete, să respir soarele cât pentru un an întreg și să descopăr cel puțin un loc atât de frumos încât să-mi rămână la suflet pentru totdeauna. Hai că nu cer prea mult! Și-ar mai fi două cărți pe care le-aș citi și un serial de terminat, dar numai dacă s-o putea.

Nu știu cum stați voi cu planul de vacanță, dacă există, dacă e pentru acum sau pentru mai la toamnă, dacă ați ales o vacanță din multitudinea de oferte de vacanță, una mai tentantă ca altă, dacă ați plănuit ceva din vreme sau dacă ați mers pe principiul “go with the flow”. Orice ați fi ales, important e să vă iasă bine, pe placul inimii, dorinței și (de ce nu?) al buzunarului și să citim cele mai faine povești la final de vară. Eu las una restanță de vacanță (poate mă învrednicesc la Ineu, dar nu promit), incursiunea pe granița de est a fostului Imperiu Habsburgic. Până atunci vă las cu pozele proaspăt alese.

A! Și pentru că Facebook-ul nu îmi pare foarte friendly de pe telefon (chiar nu știu de ce, doar TOATĂ lumea îl folosește) Follow me on Instagram, care îmi place cam de 1000 de ori mai mult din toate punctele de vedere ;)

Vacanță minunată, să vă bucurați de toată!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.