Deasupra Brașovului (foto-eseu)

Altădată vă povestesc și de ce îl iubesc. Azi doar vă arăt cum mi s-a prezentat la 5 ani de când ne-am văzut prima și ultima dată, pe principiul, “crezi în dragoste la prima vedere sau mai trec o dată?” ;) Mai multe imagini din Brașov aici

DSCF0251

DSCF0247

DSCF0242

DSCF0243

DSCF0244

DSCF0261

DSCF0260

DSCF0254

DSCF0241

5 comentarii

  1. Superbe fotografiile! Superb si Brasovul! Este orasul meu preferat din Romania. Cand eram in tara imi doream tare mult sa locuiesc acolo, la poalele muntilor.

  2. Alaturi de Iasi, Brasovul reprezinta unul din orasele mele de suflet (desi sunt târgovistean get-beget, vorba turcului). Nu este an sa nu ajung de 3-4 ori in Brasov. Cand ne este dor de oras, parca o aud pe nevasta-mea: “Hai sa dam o fuga pana la Brasov!” (vorba vine, sunt doua ore de mers cu masina, Targoviste-Brasov) “De ce?” intreb eu. “Uite asa!” :-)
    Si uite asa, traversam muntii (Busteni-Sinaia-Predeal) sau o luam pe la Rasnov, doar ca sa trecem prin Poiana si sa vedem Brasovul de sus, asa cum apare in prima fotografie, sau o luam pe la Cheia, drumul fiind mai linistit si mai frumos, dar mai solicitant pentru sofer.
    Piata Sfatului de mai sus pare parasita, lipsesc schelele estivale unde isi descarca nervii diverse formatii de muzica rock sau isi incearca norocul diversi tineri si tinere la karaoke, in aplauzele celor aflati in piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.