Previziuni călătorii 2012 (Balanță)

Să ne distrăm puțin în acestă mohorâtă zi de luni! Acvaria.com a publicat horoscopul anului 2012 și așa cum ne-a obișnuit de anul trecut are o secțiune de “călătorii” pentru fiecare zodie în parte. Inutil să vă spun că acolo am citit prima dată :) Să vă arat ce îmi scrie cică mie și balanțelor în general (desigur voi puteți să mergeți pe horoscopul anului și de acolo să vă alegți zodia, iar jos de tot puteți citi și “previziunile pentru călătorii”). Ready? Go!

Esti foarte interesat de lumea in care trăiesti si găsesti o reală plăcere in explorarea imprejurimilor. Esti in stare să-ti iei rucsacul si să umbli haihui in natură, prin munti si păduri, pentru că te simti liber si bine in aceste spatii. Esti stimulat să iesi cât mai mult din casă si să nu te aventurezi neapărat spre tinuturi indepărtate, când ai atâtea locuri superbe de văzut si foarte aproape de casă. 

Finalul de an iti poate oferi multe ocazii de a te plimba pe distante scurte, dar primele 8 luni te pot pune in fata unei revelatii pe parcursul unei banale plimbări, ca si cum ai iesi din casă spre o tintă anume, dar pe drum vei intâlni o persoană care are pentru tine un sfat salvator, un mesaj important, o veste prin care viata ta se poate modifica mult de acum inainte. Ai putea fi atras mult si de călătoriile cu tentă spirituală, incât nu ar fi de mirare ca, până in august, să faci un circuit al mănăstirilor, de exemplu, sau să ajungi intr-un loc cu o mare incărcătură religioasă ce te va impresiona la maxim!

Granitele ti se deschid mai mult din iunie incolo, când Jupiter te va impulsiona să afli lucruri noi despre alte culturi, să vizitezi alte tări, să ajungi prin locuri despre care inainte doar ai citit in cărti. Vei avea ocazia să vorbesti in limbi străine si vei profita de orice ocazie să pleci cât mai departe de casă, totul din nevoia ta fantastică de socializare si comunicare. Ceea ce atrage atentia este tranzitul lui Venus prin zona călătoriilor indepărtate intre 4 aprilie – 7 august, ceea ce va mări sansele de a pleca la drum, in vacante superbe, in locuri frumoase, unde te vei simti fericit, liber, ca un copil lipsit de griji. Totusi, retrogradarea lui Venus dintre16 mai – 27 iunie trebuie să te pună in gardă la micile probleme care s-ar putea ivi pe parcursul călătoriilor, aspecte ce vor mai stirbi cumva din plăcerea excursiei. Ceva nu va iesi conform planurilor dacă această perioadă te prinde la drum, pentru că nu te-ai informat serios asupra tuturor conditiilor inainte de plecare ti acum suferi consecintele propriei tale neglijente. Poate nu mai poti pleca intr-o vacantă, nu ai confirmat o rezervare sau ai vreo problemă cu masina, poate un fleac minor care va strica bucuria de a pleca de acasă! 

Foto

2 comentarii

  1. Eu sunt balanta, dar m-am nascut cu 2 luni prematur, de aia probabil textul de mai sus mi se potriveste la nivel de “nuca in perete”, ca eu personal chiar ca nu sunt genul care umbla haihui prin natura cu rucsac in spate, sau, mai ales, (ca rucsac am incercat de cateva ori in liceu sa ii pun pe altii sa mi-l care pe acolo prin natura), de a fi vreodata posibil interesat de a face calatorii spiruituale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.