Ce a fost bine și ce a fost rău în 2010 (I)

A fost bine că jumate din dorințele pe care le-am avut pentru 2010 s-au împlinit.
A fost rău că cealaltă jumătate am ratat-o ca de fiecare dată… “la mustață” :))

A fost bine că am fost sănătoasă și ai mei la fel, dar a fost al naibii de rău că am răcit de două ori în decurs de 3 luni, în această toamnă. Imunitatea mea a scăzut vertiginos.

A fost bine că am petrecut “noidoi” mult timp împreună, aproape tot timpul ce mai, dar când mă gândesc că nu am fost la Ineu din 12 septembrie mă apucă pandaliile, e noul record de stat departe de “acel acasă”, nici când am fost plecată în Franța nu am stat atât, deci e de rău :D

A fost rău că m-am necăjit atât de mult la școală, prea mult pentru acest nivel și prea intens pentru această vârstă, dar a fost extrem de bine în final când toate (sau aproape toate) s-au așezat pe un făgaș decent (mă feresc de cuvântul normal în acest domeniu al vieții mele) :))

A fost destul de rău că plănuindu-ne un Eurotrip în vară, nu am reușit să-l ducem la bun sfârșit, dar a fost atât de bine în Corfu că nu aș da vacanța pe care am avut-o pe nici o sută de Eurotrip-uri.

Că tot am fost în Grecia, am fost rău dezamăgită că nu am apucat să mergem la Atena, că a fost cu mult prea departe, dar ca să bifez o capitală europeană anul acesta s-a ivit superba Romă, la care nu speram… o dovadă în plus că uneori cel mai bine e să nu-ți faci planuri :P

Una din dorințe suna așa: “să nu-mi pierd prietenii”… poate că pe unii i-am dezamăgit, dar sunt convinsă că pe alții i-am câștigat definitiv, iar cu unii am reluat legăturile. De fapt să-ți pierzi prietenii înseamnă să te sinucizi pe jumătate, mă bucur că am ieșit și aici pe plus.

Cică anul trecut îmi doream să citesc măcar 80 de cărți în 2010, la o numărare rapidă acum constat că sunt peste 90, e super de bine, dar ghice ce? Acum mă sâcâie faptul că nu pot ajunge la 100. Cine știe ce alt an va fi la fel de bun ca acesta în ceea ce privește cititul, căci acesta a fost de departe cel mai productiv.

Uitându-mă la lista mea făcută ca de obicei în ultimii ani în 31 decembrie, constat cu stupoare că unele dorințe sunt atât de generale că nici nu mă mir că nu mi s-au împlinit, ceream ceva în genul răspunsurilor pe care le dau fetele alea frumoase la Miss Univers… :)) Normal că din așa ambiguitate nu avea cum să iasă ceva concret :D

Mai doream să cresc Bialogul un pic, ceea ce am reușit, ba mai mult am cunoscut oamenii din spatele blogurilor pe care le citesc și care mă citesc, asta e bine, dar din păcate tot nu m-am hotărât dacă să-i dau alt profil, mai de nișă așa, cum mă bate gândul…

Din seria: “nu am reușit chiar dacă am încercat”, vin următoarele:
 • să fiu împăcată cu mine… în proporție de 40 % nu am reușit, iar asta e mult pentru echilibrul interior (balanță, deh…)
 • să fiu mai înțelegătoare și mai calmă – aici prezint scuzele celor lezați, dar sincer, voi nu vă ieșiți niciodată din “peneni”?
 • să o vizitez la Oradea pe buna mea prietenă Claudia, care de aproape un an mă tot cheamă să-i văd și căsuța nouă pe care și-a cumpărat-o și efectiv să petrecem un weekend împreună, cred s-a și supărat puțin pe mine, dar sper că m-a iertat și că o să reușim să ne vedem joi 15 minute (ea chiulind de la serviciu, eu alergând spre Ineu) :P
 • să nu mai pun la suflet răutățile gratuite ale oamenilor… offf… asta e muncă de o viață, când o să pricep? :))
Din seria “nici că se putea mai bine”, am ajuns la următoarele rezultate:
 • am fost nași pentru a doua oară la scumpii noștrii Cori&Cristi (după ce în 2007 an fost la Timi&Florin) :*
 • am discutat cu viitorii noștri nași, care abia așteptăm să ne devină nași în mod oficial
 • am fost la 4 nunți, una din ele a fost lui Luci&Erika, ce poate fi mai plăcut vis a vis de prieteni decât să fii acolo la cele mai importante momente din viața lor? :)
 • Luiza (știe ea) :*
 • am învățat niște lecții din experiență, care se știe că e cel mai bun profesor

 

Nu am tras linie încă, tocmai de aceea sper să mai postez pe acest subiect după 1 ianuarie. Până atunci ca o concluzie de moment, aș zice că din anumite puncte de vedere 2009 a fost mai bun, dar din alte punte de vedere 2010 a fost și mai bun, normal că în 2009 s-au întâmplat multe lucruri inedite (odată în viață), mai multe ca în 2010 care a încercat să fie mai dur pe anumite plamuri și tot ce s-a întâmplat mi se părea că se întâmplă încet și de multe ori dezechilibrat [Saturn… bată-l focul lui :)) ]… Dar nu am de ce mă plânge… sper să pot spune asta și la anu’ pe vremea asta ;)

Celine Dion-Only one road.

Asculta mai multe audio diverse
 

8 comentarii

 1. si eu fac liste si trag concluzii si pun in balanta cu bune si cu rele. Desi nu sunt balanta :))
  Pai…. un 2011 si mai frumos!

 2. eee esti o fericita:)
  bucura te:)
  si sa ai 20100 fericit si implinitor:)

  ps. Imie sti draga:D:P ?(desi nu sunt genul care sa spun asta_ dar, uneori simt nevoia sa o fac:P

 3. La capitolul prieteni, draga mea, eu am reusit performanta sa dezamagesc pe cineva care imi era foarte drag, insa nu mai mult decat m-a dezamagit ea pe mine! Dar sper sa fi (re)castigat o alta…

  La "Carti citite", te felicit!!! Eu nu am decat vreo 25 si mi-e ciuda..

 4. Clar asta e perioada bilantului anual! Exact la asta ma gandeam si eu…pff, mi s-au intamplat atatea in acest an…si din pacate, majoritatea nu au fost bune! :( Insa ma bucur nespus ca tu esti cumva pe +, mai ales la capitolul "carti citite"! Felicitari si la mai mare in anul care vine! ;)

 5. @Oana: mersi frumos :*

  @Monica: ești o scumpă, nu mai am cuvinte :*

  @TiQ: pe + dar nu la bani, asta am uita să menționez :))))

  @Laura: cu siguranță ai câștigat una, pe mine :*

  @Mărgeluța: și tu ești pe + dacă stau să socotesc numai nunta :P

  @Vulpitza: ok, cine se aseamănă se adună atunci :*

  @Melcul: de ce ți-e așa greu? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.