Staffetta dell’amicizia

Cum eu consult des Encicplopedia călătorului independent, ieri Alicee mi-a făcut o surpriză trimițându-mi următoarele întrebări.
 
In copilărie, când eraţi mică (aici îmi dau eu cu presupusul și zic că până la 14 ani):
 
1.Ce răspundeaţi la întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare?

 

Probabil nu vă vine să credeți dar până prin clasa a V a când mi-a zis diriginta că visez prea mult (a se citit că îmi lipsește o doagă) doream să mă fac regizoare, căci tare curioasă mai eram cum se fac filmele. Apoi probabil îndemnată de remarcile “vaaaai, dar tare bună de gură mai ești, avocat ar trebui să te faci”, am luat-o ca pe un semn, dar din fericire mi-a trecut repede laughing)
 
2. Care erau desenele animate preferate?
Până în clasa a III a când ne-am pus farfurie pe casă și am descoperit Cartoon Network, mă uitam la ce dădea TVR-ul, Sandy Belle și alte alea, apoi o vară întreagă m-am uitam la tot ce dădea CN-ul, dar nu eram chiar genul care nu se dezlipea de TV la desene. Îmi plăceau și-mi plac și azi, dar moderat.
 
3. Care a fost cea mai frumoasă zi de naştere sărbătorită şi de ce?

 

Au fost mai multe pentru că de fiecare dată ai mei reușeau să mă surprindă cu câte ceva, dar acum îmi vine în minte petrecerea (care mereu erau cu prietenii de pe stradă) de la 10 ani când am primit un penar cu două buzunare și cu o balerină pe el… cel mai fain penar ever. În plus știu că m-am îmbrăcat super frumos și mi-am așteptat pentru prima oară invitații la masa din sufragerie încărcată cu de toate. Până atunci îi primeam în terasă.
 
4. Ce jocuri preferate aveaţi?

 

“Mâța Ascunsa” în serile de vară era mare bucurie a vacanțelor din copilărie. Dar și elasticul zis la noi “chiloțeii” (oare a cui o fi fost ideea?) a fost de mare efect, jucam oricunde, oricum și oricând.
 
5. Ce vă doreaţi să faceţi neapărat şi încă nu aţi reuşit?

 

În copilărie vroiam să-mi las unghii mari pe care să le lacuiesc așa cum vedeam la anumite doamne, dar eu fiind un pic mai energică și poate mai “băiețoasă” (cel puțin așa zicea mami) nu reușeam să le cresc, le rupeam mereu. Abia în liceu am învățat cum să le țin.
 
6. Care a fost prima pasiune sportivă şi nu numai?

 

Gimnastica și patinajul artistic, dar nu am practicat niciunul, asta daca nu se pune badminton-ul de mai târziu laughing
 
7. Care a fost primul cântareţ/grup muzical preferat?

 

Eu reprezint generația BSB… Get down ?!? (își mai amintește careva?)
 
BACKSTREET BOYS — get down

 
8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Moş Crăciun, Nicolae?

 

O păpușică extrem de frumoasă pe care o văzusem în vitrina unui magazin și pe care chiar nu credeam că o voi primi, aveam cam 8 ani atunci happy

You may also like

4 comentarii

  1. BSB!!!!! cum sa nu imi aduc aminte eram indragostita, imi tapetasem camera cu postere cu ei de nu imi venea sa cred cum am putut face asa ceva cand cu cativa ani mai tarziu imi mai trecuse din nebunie laughing
    Si imi place si leapsa cred ca o sa ti-o fur

  2. @Oana: te rog…
    mă bucur că mai suntem din generația aia cu BSB, și mie mi-a trecut repede… îmi plăceau mai ales baladele lor big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.