Câștigător Concurs: Horoscop cu Dragoste

În urma răspunsurilor voastre la concursul lansat de mine, Horoscop cu Dragoste, am desemnat câștigătorul. Vă mulțumesc tuturor celor care ați găsit interesant concursul și celor care mereu răspundeți provocărilor mele.

Cartea Horoscop cu Dragoste de Hazel Dixon-Cooper (Editura Polirom, 2004, 276 pagini) merge de această dată la Timișoara, la Ana-Maria !!! pentru răspunsul ei: “Sa iti zic de ce imi place sa il citesc: pentru ca la zodia mea totul e la superlativ si chiar si trebile naspa suna frumos….asa ca ma gadila in amorul propriu…iti dai seama :D
De ce nu imi place sa il citesc: pentru ca e o imensa si uriasa gororita…vorbeste la modul general si sincer, sincer…mie nu mi s-a potrivit niciodata previziunea spusa de diverse mame omizi… :)))) Cea mai tare chestie a mea , cu bataie pe horoscop si compatibilitati , ar fi relatia din familia mea actuala: eu scorpion, el gemeni….dupa horoscopul stas, relatie imposibila…dupa noi doi…relatie de vis, dragoste cu carul si iubire cu badabai… :D”

Felicitări!!! Draga mea, aștept să-mi trimiți adresa ta unde eu o să-ți livrez cartea. Poți să-mi trimiți un mail cu adresa la bianca.tripon@gmail.com.

Vă doresc o săptămână foarte bună.

You may also like

5 comentarii

  1. heheheheheheheheeee…..Bia , ce SURPRIZA MI-AI FACUT… Uau , SARU-MANA! Multumesc frumos , nu ma asteptam! happy
    Veronicule , aferim de laude , bre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.