Bună ziua cititori, Bună ziua România !


La fel ca România (LOL) și la fel ca Pro TV-ul (hahaha) și Bialog-ul tot azi se sărbătorește și asta pentru că anul trecut de 1 neavând altceva mai bun de făcut mi s-a năzărit mie să-mi fac blog. Clau m-a ajutat și în maxim jumate de oră eram bloggeritză. Am zis Start?

Pfiuuu… a fost un an în care am crescut chiar dacă ne-am auzit-o că mai bine ne lăsăm de meserie, chiar dacă am luat-o în freză că suntem prea siropoase, chiar dacă astea s-au întâmplat din răutăți gratuite :P au fost și faze care ne-au încurajat, oameni care au zis să nu ne oprim, sentimente ce se cereau exprimate și ideii (atât câte au fost) care funcționau după principiul “ce e scris rămâne”. Dar… ceea ce ne-a motivat cel mai tare să continuăm a fost faptul că descoperisem că nu suntem singure, că nu vorbim singure și că deși ideea inițială nu a fost să scriem pentru alții ne-a plăcut că am fost băgate în seamă :)

Nu am făcut nicio statistică clară, nu știu câte postări sunt pe Bialog, nu știu câte comentarii, nu am habar de câți oameni au intrat până acum în total aici, pur și simplu nu consider foarte importante aceste aspecte.

Ne dorim să meargă așa și pe viitor, să ne placă ce postăm, să vină oamenii să cometeze, iar noi să le răspundem, să citim cărți care aduc posătri bune, să călătorim căci asta aduce postări interesante, să trăim diverse experinețe căci asta ne ajută să evoluăm, să ne simțim bine iar cei care ne vizitează să se simtă și mai bine.

Nu cred că vrem mii de vizitatori, ăștia care sunteți, sunteți minunați, pe marea majoritate vă știm bine, pe alții pare că-i știm de-o viață chiar dacă nu ne-am văzut, pe unii se poate să nu-i cunoaștem deloc dar dacă ei ne citesc probabil că ne cunosc cât de cât și asta e suficient.
Vă așteptăm și pe viitor !!!

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.