A Room with a View la Sibiu

Vinerea trecută am luat-o spre Sibiu unde știam că vom zăbovi două nopți într-un apartament frumos pe Strada Patrioților. Ce nu știam era că după cazarea din Cinque Terre din 2011 și cea de la Paris din 2012, aceasta cazare avea să se claseze pe locul 3. Căci priveliștea asupra Sibiului mi s-a părut demențială. În plus apartamentul a fost foarte confortabil și amenajat cu mult bun gust. (Dacă doriți informații suplimentare despre locație, se pot oferi la cerere).

DSCF9965

DSCF9979

DSCF9980

 DSCF9966

DSCF9971

DSCF9970

DSCF9976

DSCF9975

Acest articol participă la Miercurea fără cuvinte, proiect inițiat de Carmen!

12 comentarii

  1. No servus. Şeicii mei te invită în vizită la Bălgradul de azi.
    Să ai parte de o MFC frumoasă pe care să o petreci în linişte şi pace alături de cei dragi.

  2. exceptionala privelistea si amenajarea apartamentului…si eu as vrea sa stiu mai multe detalii, cine stie?

    Cel mai mult mi-a placut bancuta colorata, nu m-as fi gandit ca ar fi locul ei intr-un apartament, dar da asa o stare de bine!

  3. Prea focusata e lumea pe chestii ce nu ar trebui sa conteze cu adevarat, incep sa cred ca pur simplu lumea nu se mai concentreaza deloc pe atractiile turistice…

  4. superb. noi anul trecut am cautat un astfel de loc, dar n-am gasit chiar ce cautam. m-ar interesa detalii, macar cum se numeste cazarea asta minunata. am ajuns la sibiu trei ani la rand (2012, 2013, 2014) si ma gandesc serios sa facem o traditie si sa ajungem an de an. :)

  5. Buna, Bianca. Mi-ar placea sa-mi petrec ziua de nastere la Sibiu, iar apartamentul este minunat. Ai putea sa-mi dai, te rog, si mie detalii despre el. Multumesc

  6. Pingback: Anonim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.