Câteva din concertele primăverii 2014 în Europa

Anul trecut chiar am suferit pentru că doi din artiștii mei preferați (de ce să ne ascundem după deget, cei doi cei mai cei Eros și Celine) au concertat în Europa și eu n-am avut nicio șansă în a-mi finanța un loc bun la un astfel de concert, pe principiul: cum să merg să stau undeva de unde să-i văd doar pe ecran… Dar șansa asta fuse, fuse și se duse…

Screen Shot 2014-04-14 at 10.02.27 PM

În altă ordine de idei, am găsit niște concerte și în 2014, mai precis în această primăvară, concerte care mi-au făcut cu ochiul, după cum urmează:

Robbie Williams, unul din băieții răi dar buni (ai naibii de buni) ai muzicii pop, concertează la Budapesta și Praga pe 25, respectiv 26 aprilie. Îmi doresc mult să-l văd pe Robbie, poate de atunci când am văzut la TV un concert minunat susținut de el la Londra, a fost un show de excepție și cum îmi place băiatul ăsta cu privire de gheață… na, Iepurașule, inspiră-te :)

Exact în ziua în care am aflat că Nick Carter s-a căsătorit, lâsând pustiite multe inimi ale doamnelor de 30 de ani acum, dar care pe la… 12 ani îl iubeau la nebunie (ca o paranteză, nu voi uita o cunoștință care s-a pus pe plâns la școală, că a auzit ea că a murit Nick într-un accident) eu am aflat că celălalt băiat care ne-a pus la visare pe vreme când nici adolescente nu eram, va concerta la Istanbul pe 26 mai. Da, e Timberlake Justin, care a făcut el ce a făcut, dar după ce și-a început carierea solo, a devenit mai cunoscut decât trupa lui Nick Carter (Backstreed Boys) și fosta sa trupa (‘NSync) la un loc. Nu sunt un mare fan în acest moment, dar băiatul acesta s-a trezit pe culmile succesului și poate chiar merită văzut.

Și ar mai fi un concert de mare angajament: Andre Rieu cu vioara lui la Viena, pe 29 mai :) Andre Rieu îmi place mult, i-am văzut la TV sau pe internet multe dintre concerte și tare mi-ar plăcea să-l văd și să-l aud Live într-un cadru minunat, el fiind recunoscut pentru grija cu care alege locațiile evenimentelor sale.

Mda… Robbie, Nick, Justin și am terminat cu Andre Rieu, poate mi se trage de la febră (tot ce se poate), dar la fel de bine mi se poate trage de la faptul că aș vrea să experimentez atmosfera de concert ceva mai mult decât am făcut-o până acum… Ocazii, după cum se vede, ar fi ;)

3 comentarii

  1. În cazul în care nu vrei neapărat să-l vezi la Viena, pe Andrei Rieu îl poți vedea și la Budapesta, pe 31 mai. Oricum, toate concertele lui sunt fantastice indiferent de locul de desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.