Astrograma

Mi-am calculat Astrograma aici, evident nu înțeleg nimic, dacă știe cineva ce înseamnă imaginea de mai jos să se exprime liber :))

6 comentarii

 1. salut.vreau sa ma prezint…myreea ma numesc si sunt noua pe aici prin comunitatea bloggerilor.vroiam sa iti spun ca ai un blog interesant si scrii f dragut.sunt tot o balanta si la fel ca tine mi-as dori si eu sa interpretez o astrograma.din pacate nu stiu si sper sa aflu de pe blogul tau in caz ca posteaza cineva care are cunostinte despre asta…

 2. @myreea: mulțumesc :*
  eu nu cred neaparat în questiile astea cu astrogramele și horoscoapele, dar am găsit acesată astrogramă în premieră și poate, poate zice cineva ceva de ea, deși nu am mari speranțe, în general aceste interpretări se fac pe bani :D

  Bun venit și baftă cu blogul :)

 3. Sa nu crezi in tampeniile astea legate de astronomie si destin care nu au ca rod decat fatalismul morbid. Totul se invarte in jurul liberului nostru arbitru. Asta e darul si ,paradoxal, blestemul nostru(de altfel paradoxul e principiul de baza al existentei), libertatea de a face binele sau raul.
  Daca ai dubii uite de ce eu nu m-as increde in asemenea conceptii existentiale: sa presupunem ca cineva afla de astrograma asta a ta. Si prin acelasi hazard acel cineva stie sa mai si interpreteze aceasta astrograma si stie ca tu te increzi in asa ceva. Poate respectiva persoana sa te manipuleze dupa propriul sau plac sau nu?

 4. @Shad3: ai foarte mare dreptate, evident că aș fi influențată, chiar dacă nu mă încred în aceste interpretări, știu că eu aleg, știu că nu totul e hazard până la urmă, dar… după cum ai văzut am etichetat postarea la copilării :))

 5. Valeriu a studia astrograma si planetele le ai situate astfel: Soarele 26 grade Balanta in casa 1.Luna 25 grade Leu in casa 11.Mercur 3 grade Scorpion in casa 2..Venus 29 grade Scorpion in casa 3.Marte 10 grade Capricorn in casa 4.Jupiter 7 grade Capricorn in casa 4.Saturn 16 grade Scorpion in casa 2.Uranus 11 grade Sagetator in casa 3.Neptun 29 grade Sagetator in casa 3.Pluton 1 grad Scorpion in casa 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.