Din dragoste pentru Dolce Vita

Nu e păcăleală, deși mi-am zis mie acu’ o lună și ceva când mi-am luat domeniu: “pe cine vreau eu să păcăleasc de îmi mai fac alt blog?”… și iată-mă, față în față cu lansarea unui nou blog…. Ce mi-a venit?

Uite povestea aici! :)

După ce o citești, răsfoiește puțin să vezi la ce am lucrat în luna asta și jumătate care a trecut (știu, puțin… dar poate dacă e sus blogul, o să am o motivație mai bună să scriu). Apoi, dacă vrei să fii la curent cu ce se petrece pe acest nou blog, dă-ne un like pe Facebook, dar te avertizez de pe acum: o să fie multă iubire și pasiune obsesivă pentru o anumită țară europeană :)

Apoi rămâi cu noi (cu mine și blogul ăsta nou, zic) pentru că am tare multe să vă povestesc și nu doar eu ci și alții care mi-au înțeles nebunia… Deh, cine se aseamănă se adună, ne atragem ca niște magneți (magneți, nu magnați… da?) :)

O să vă aduc aminte foarte des și aici pe Bialog ce se mai întâmplă pe fratele lui mai mic, dar cu ajutorul vostru, poate să reușim să-l creștem mare și voinic și să-i scriem etape de pe la fața locului. Asta ar fi genial, nu? Nu cred să fie ceva ce să-mi doresc mai tare în momentul de față.

OK! Și pentru că încă mai cred că s-ar putea să se regăsească printre voi câțiva care să mai creadă că mă joc de-a păcăleala, să nu mai lungim vorba ci să începem de aici.

Screen Shot 2013-04-01 at 8.49.43 AM

38 comentarii

  1. Îmi place tare mult, Bia, proiectul tău italian, :), cu siguranţă va avea succes. Şi să fie din plin. :) Şi un like… Săptămână însorită!

    1. Mulțumesc, e super! Îmi place să strâng pasionați de Italia în jurul proiectului. Să zic acum să nu zic? :D Te invit la un guest post despre Italia, știu că va fi o plăcere să-l scrii (fără presiune, când poți) :P

  2. Sa fie de bun augur lansarea noului proiect, Bia. Deja l-am parcurs pe tot si am incredere mare in tine, mai ales dupa ce te stiu de aici :*

  3. Hehehehe :D :D
    Succes mult! Dar vezi, ai mila, nu fii totusi prea inspirationala ca mie destinatia imi da fiori pe sira spinarii, da’ totusi nu-i pot refuza ceva femeii… :P

    1. Da, știu că tu nu vei fi un mare fan :( Totuși, sper să mergi cu Kadia măcar prin Toscana :) Știu că Florența ți-a plăcut, dar toată regiunea merită :D O să încerc că am milă :))

  4. Am și eu niște oameni pe aproape, care nu iubesc Italia și, zău că nu-i pot înțelege. Cum, cum să nu iubești Italia??? Ahh, și mai sunt atâtea de descoperit în țara lui dolce far niente… Multă baftă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.