8 mesaje pentru călătorul din fiecare

Am vrut să-i zic Wordless Friday, dar numai wordless nu e, aşa că Enjoy your day, your week-end, your life & TRAVEL ON! ;)

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

6 comentarii

  1. Mai era un citat care imi placea foarte mult:

    “It’s a dangerous business, Frodo, going out your door. You step onto the road, and if you don’t keep your feet, there’s no knowing where you might be swept off to.”
    ― J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings

  2. Foarte frumos! Imi plac toate :) Ador pozele cu mesaj :D Am inceput si eu sa fac asta cu pozele mele sa gasesc fel si fel de citate care mi se par potrivite cu imaginea :D Un weekend minunat Bia!

  3. @Ovidiu: daa, e fain, am mai gasit ceva din Tolkien, de fapt sunt mult mai multe, pe astea care le-am pus acum le tot gaseam cu o oarecare regularitate, asa ca am zis ca trebuie urcate pe blog pentru nemurire :)

    @Cris-Mary: si mie imi plac pozele cu mesaje, dar mai ales mesajele motivationale care imi merg la suflet instant :) Weekend minunat si tie, draga mea :*

  4. Mi se face pofta de plecat si descoperit dupa ce am vazut imaginile astea :) Toate sunt faine, dar citatul lui Proust mi-a mers la suflet. Daca l-ar auzi mai multi, ce bine ar fi!

  5. @Andra: si mieeeeee :D ador aceste cuvinte, sunt spuse de cei macinati de pasiuni intense, ii inteleg :)

    @Mira: vorbele lui Hemingway sunt si preferatele mele dintre acestea, iti dai seama ca in jumate de secundă mi-au ajuns la suflet pentru totdeauna ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.