Ilustrate de vacanţă (4): Mănăstirea Feredeu

De Sf. Maria, pe 15 august, am fost cu mami la Mănăstirea Feredeu, la 40 de km de Ineu, într-un décor frumos, verde şi cu adevărat liniştitor. Ieşirea nu a fost făcută neaparat din pioşenie ci mai mult pentru că mi-am dorit o ieşire cu mami, o activitate comună cu ea, căci şi aşa fie cât de lungă vacanţa la Ineu tot nu am reuşit să petrecem împreună timpul pe care atât l-am aşteptat.

Ca amplasare, Mănăstirea Feredeu îmi place şi îmi dă o linişte greu tulburabilă, dar ea nu este un obiectiv turistic cum sunt multe alte Mănăstiri din România. Totuşi a fost preferată de multe persoane din zonă, mai ales că de ceva vreme 15 august e zi liberă legală, anul acesta căzând într-o zi de miercuri a fost o gură de aer proaspăt la mijloc de săptămână.

O recomand oricui ajunge în zona Aradului cu menţiunea că uneori de Marile Sărbători poate fi luată cu asalt de credincioşi cărora cu greu le poţi ţine piept dacă vrei doar să vizitezi locul. Deci recomanadarea ar fi să se ajungă la ea într-o zi obişnuită din an. Pentru a nu tulbura liniştea altora nu m-am hazardat la prea multe fotografii, dar totuşi de la câteva nu m-am putut abţine :)

6 comentarii

  1. Vorbesti atat de frumos despre Ineu incat imi doresc sa vizitez aceste locuri. Ca mama apreciez tare mult momentele petrecute cu fiica mea, asemeni celor pe care tu si mama ta, le-ati petrecut la Manastirea Feredeu. Noi le numim zile mama-fiica si ne straduim sa fie cat mai dese.

  2. Vă mulţumim mult de tot… ne-am înroşit de nu ne-am văzut :) Vă pupăm… amândouă de data asta :* :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.