Discovery Travel and Living

Mă întrebam câtâ lume urmărește acest canal TV, care mie îmi place atât de mult, încât dacă aș avea un singur post TV aș alege să fie acesta :) Emisiuni mai minunate ca pe acest post de televiziune nu am văzut niciunde și de fiecare dată când poposesc din întâmplare pe el dau peste o emisiune care mă bucură ca pe un copil mic desenele animate…

Din păcate programul este puțin haotic și dacă ai văzut o emisiune în serial șansele să prinzi ziua următoare exact continuarea sunt mici, site-urile de programe TV nu actualizează în permananță grila de la Travel and Living, așa că m-am gândit să vă recomand câteva emisiuni pe care le-am prins eu de multe ori și care sunt geniale.

Case de vacanta spectaculoase (film serial documentar)

Miami Ink – Arta tatuajelor (SUA serial reality, 2005)

Din bunatatile Greciei (emisiune culinara)

City Chic (film serial documentar)

O mie de locuri de vazut intr-o viata (SUA serial documentar, 2007)

Ultima vine ca un pansament în lunile în care nu ne permitem să călătorim. E spectaculoasă, te duce până în miezul locurilor extraordinare pe care evident nu avem cum să le vedem pe toate în viața asta… scurtă.

Foto

8 comentarii

  1. Și eu eram mare fan Discovery (nu doar Travel) în urmă cu câțiva ani. Dar așa cum ai zis, de la un timp sunt destul de haotici și nu au o ordine, plus că pe alocuri mi se pare că s-au lăsat pe tânjală și au permis ca grila să fie sub standard. Cel puțin asta e părerea mea.

  2. Era o emisiune acum cativa ani cu istorica Route 66 si mancarea care se serveste inca pe aceasta autostrada aproape abandonata. Nu mai stiu cum se numea, dar ea era preferata mea…

  3. Ma bucur ca mai crede cineva acest lucru. Este programul meu preferat. Toate emisiunile de care spui tu le urmaresc. Intr-adevar pacat de cat de haotic este ca si program. Sper sa-l mai aranjeze.

  4. Ăsta-i canalul cu emisiunea aia în care am văzut eu un tip ce mânca prin Spania (de la creierul unui purceluș de lapte sorbit prin craniu cu un pai, până la hambon și fudulii de taur)? Că dacă-i ăla, trebui să-l mutăm mai sus în grilă.

  5. Iti recomand sa te uiti pe Vplay.ro, pentru ca acolo gasesti toate sezoanele din emisiunile mentionate de tine, si asa nu trebuie sa astepti dupa ei pana la urmatoarea difuzare. Personal imi place emisiunea lui Anthony Bourdain: No Reservations, si Bizarre Foods. Sunt doua emisiuni delicioase si scarboase in acelasi timp:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.