Colțul colecționarului

O lume minunată în care veți găsi… numai cărți.

Ca un cititor împătimit și un iubitor al cărților și a tot ce se învărte în jurul lor am căutat diverse soluții pentru a-mi contrui o bibliotecă cât mai bogată și mai pe gustul meu. În aceste demersuri ale mele, am ajuns la Colțul colecționarului. Întâi mi-am comandat de Biobiliografia lui Lucian Blaga, singura de acest tip scrisă după o muncă asiduă de unul din exegeții săi, Dimitrie Vatamaniuc. Apoi am rămas un obijunuit al acestui anticariat deosebit.

Cărțile oferite de Colțul colecțioanarului nu sunt noi, dar pe cele mai multe dintre ele nu le vei găsi în librării și nici în anticariatele deja cunoscute. De aceea pentru mine, acest anticariat online a devenit o sursă nouă de bibliotecă/librărie. Pe lângă acest aspect, cărțile oferite nu sunt deloc scumpe, dar arată impecabil, fiind întreținute și “respectate”, un motiv bun pentru a recunoaște seriozitatea echipei.

De azi, Bialog-ul devine partener Colțul colecționarului. Recenziile vor continua, poate se vor înmulți, alte opinii, lepșe sau concursuri cu și despre cărți, autori sau idei filosofico-literare vor fi dezbătute, așa că sperăm să fie de bun augur acestă alăturare.

4 comentarii

  1. Nu am comandat pana acum ceva de la Coltul colectionarului, dar imi plac mai mult cartile din anticariat decat cele noi. Ascund mai multe povesti :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.