Plimbărici prin București

Încep cu scuzele și mulțumirile :D

Îi rog pe cei care mă citesc și pe care îi citesc și care probabil sperau să dau un semn de viață că ajung “pe la capitală”… să mă scuze. Am știu cât de scurt va fi timpul și nu avea rost să ne vedem pe fugă. Ar fi multe persoane pe care aș dori să le văd la București (cei mai mulți de la mine din blogroll sunt din Bucureșți), dar cu speranța că nu mă vor înjura și nici nu se vor supăra prea tare le promit că data viitoare “dau sfoară în țară” :*

Mulțumirile merg acasă la Luiza și la Vitalie, într-un apartament foarte frumos și cald, care ne-a găzduit și unde noi ne-am simțit minunat. Gazdele au fost dintre cele mai cele, ce mai, ne-a plăcut așa de mult că o să mai mergem (nu trebuia să ne tratați așa de bine) :D
Mulțumim pentru tot, dragilor :*

Deci, după cum am spus și din titlu, duminică și luni am fost Plimbărici prin București și nu oricum, ci cu ghid :) Am văzut locuri pe care le rataserăm la vizitele precedente și ne-am tras sufletele în locuri tare frumoase. Mie îmi place Bucureștiul… îmi place chiar mult.

Am fost prin multe locuri, peste tot mi-a plăcut, dar unele m-au impresioat chiar foarte mult. Am văzut “tezaurul României” de la Muzeul de istorie, clădirea C.E.C.-ului, Carul cu Bere (data viitoare vom lua și o masă aici), Palatul Cotroceni, Universitaea de Drept, am luat la rând librăriile mari de pe Magheru de unde nu am ieșit cu mâna goală, ne-am plimbat foarte mult pe jos ceea ce a fost minunat mai ales pe vremea superbă de luni etc.

Cireașa de pe tort însă, au fost cele câteva ore petrecute în fața unui cappuccino și a unor ștrudele la J.W. Marriott. Luiza e responsabilă pentru acestă surpriză minunată de care m-am bucurat maxim, pfff… și ce planuri ne-am mai făcut cu programele speciale de Crăciun și Revelion ale hotelului… of course, planuri care nu neaparat erau pentru acestă viață ci pentru aia în care amândouă am fi fost niște descendente ale unei familii de nobili :))

Una peste alta, că aș putea să povestesc până dimineață și oricum am în minus multe ore de somn (am ajuns în Cluj azi dimineața la 5 și nu m-am mai culcat), ne-a plăcu tare în capitală chiar dacă unii au venit cu treabă și alții doar ca să țină companie. Ideea e că ar fi fost bine să mai fi stat câteva zile ca să mă întâlnesc cu bucureștenii mei din blogroll și în plus mai aveam atâtea de făcut… Dar, ca la Paris am lăsat și aici lucruri de făcut și oameni de întâlnit pentru data viitoare…


8 comentarii

 1. Si eu am simtit ca si tine, cand a avut cine sa ma plimbe :D mamma mia ce vremuri, de cate ori ajung in Buc acum, ajung mai mult cu treaba, dar eu si sotul ne-am propus sa ne mai si plimbam/vizitam :D
  imi place la tine ca surprinzi caldura lucrurilor, senzatiile, e ceva super!

 2. Ce surpriza de dimineata. Nu merit chiar atatea laude, am avut si oaspeti care au vrut sa vada multe asa ca, nu a fost prea greu. De-abia astept sa mai veniti, au ramas atatea lucruri de facut. Pupici!

 3. Ce frumoase sunt pozele :) Nici nu pare ca-s din Bucuresti. Dar sunt nedreapta, pentru ca si mie imi place Bucurestiul foarte mult. :)

 4. @Bia: ne bucuram ca scrii asa frumos despre orasul nostru. Mi-ar fi placut sa te cunosc si eu.

  @Vulpitza: vreau si eu plimbarici prin Bucuresti cu super-ghidul! :)

 5. Hanu, pai hai sa organizam una intr-un weekend. Cand faci pauza de la faimoasa mosie :). Unde trebuie sa ajung si eu anul asta :).

 6. @Monica: nu te uit, stai liniștită :*

  @Jamilla: mersi :D
  Păi dacă nu surprind căldura locurilor, degeaba vizitez, nu? :*

  @Vulpitza: nu lăudam, doar spuneam adevărul :P
  Mai venim, doar am zis :*

  @Tomata: da, pai unele poze așa îmi par și mie, că nu sunt în capitala mult hulită de alții :(

  @Hanu: păi data viitoare facem cumva și ne cunoaștem :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.