De pe desktop în vacanță (lepșe)

Am primit două lepșe, din care una din două părți :)
 
Cea care constă în a-mi prezenta imaginea de pe desktop a venit de la Rontziki și de la Lia. Din păcate nu are o poveste (ea, imaginea), nu e fotografie de suflet ci doar sufletul unei mari libertăți, așa mi se pare când o privesc :)
 
 
A doua leapșă vine de la Tomata, care mă întreabă ce îmi iau în bagaj pentru o “vacanță” de două zile. Mi se pare mișto ideea, căci mereu îmi iau prea multe și niciodată tot ce trebuie, așa că, să vedem:
 
– actele mele și cele de la mașină
– telefonul mobil+încărcătorul, camera foto+bateriile, laptop-ul
– o carte, un pix și un carnețel pe care să pot nota ceva
– șevețele umede, șervețele uscate, trusa de unghii, o mică trusă de machiaj (gloss, dermatograf și rimel, demachiant), o cremă (bună la orice), gel de dus, periuța de dinți și o pastă mică, un deo, chestii feminine; că niciodată nu se știe :D
– un prosop, lenjerie (două schimburi), costum de baie (mai ales dacă e vară), pijama, 2 tricouri, pantaloni scurti, pantaloni lungi, o bluză mânecă lungă, papuci comozi
– o sticlă apă, ceva biscuiți, unu/două mere.
 
Bine ar fi să le iau numai pe astea, mi se par suficiente, dar vă rog să mă credeți că mereu am bagajele pline chiar de plec pentru 2 zile, ori pentru 2 luni :)
 
Lepșuțele merg mai departe la: Mărgeluța, Luiza, Monica și Anca :*

8 comentarii

  1. nu stiu cum, dar parca presimteam ca ai sa-mi pasezi leapsa cu desktopul! :D Imi place! Ma apuc de lucru, ca am ramas in urma cu cateva lepse primite de la tine Bia, dar sunt sigura ca nu te superi pe o viitoare miresica cu capu' atata! Uite atata! de prea multa treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.