De pe desktop în vacanță (lepșe)

Am primit două lepșe, din care una din două părți :)
 
Cea care constă în a-mi prezenta imaginea de pe desktop a venit de la Rontziki și de la Lia. Din păcate nu are o poveste (ea, imaginea), nu e fotografie de suflet ci doar sufletul unei mari libertăți, așa mi se pare când o privesc :)
 
 
A doua leapșă vine de la Tomata, care mă întreabă ce îmi iau în bagaj pentru o “vacanță” de două zile. Mi se pare mișto ideea, căci mereu îmi iau prea multe și niciodată tot ce trebuie, așa că, să vedem:
 
– actele mele și cele de la mașină
– telefonul mobil+încărcătorul, camera foto+bateriile, laptop-ul
– o carte, un pix și un carnețel pe care să pot nota ceva
– șevețele umede, șervețele uscate, trusa de unghii, o mică trusă de machiaj (gloss, dermatograf și rimel, demachiant), o cremă (bună la orice), gel de dus, periuța de dinți și o pastă mică, un deo, chestii feminine; că niciodată nu se știe :D
– un prosop, lenjerie (două schimburi), costum de baie (mai ales dacă e vară), pijama, 2 tricouri, pantaloni scurti, pantaloni lungi, o bluză mânecă lungă, papuci comozi
– o sticlă apă, ceva biscuiți, unu/două mere.
 
Bine ar fi să le iau numai pe astea, mi se par suficiente, dar vă rog să mă credeți că mereu am bagajele pline chiar de plec pentru 2 zile, ori pentru 2 luni :)
 
Lepșuțele merg mai departe la: Mărgeluța, Luiza, Monica și Anca :*

You may also like

8 comentarii

  1. nu stiu cum, dar parca presimteam ca ai sa-mi pasezi leapsa cu desktopul! big grin Imi place! Ma apuc de lucru, ca am ramas in urma cu cateva lepse primite de la tine Bia, dar sunt sigura ca nu te superi pe o viitoare miresica cu capu' atata! Uite atata! de prea multa treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.