Uneori nu vedem curcubeul

Inițial crezusem că va veni furtuna, lumina care ne înconjura părea ruptă din Vanilla Sky, am alergat ca nebunii să ajungem acasă, să fugim din calea unui posibil potop ce ne-ar fi udat până la piele.
 
Apoi ne-am dat seama că era doar un nor, greu, apăsător de jos. Eu una mă simțeam învăluită de el, simțeam că-mi întră în oase. Eram tristă, eram bulversată…
 
Dar norul acesta fioros, adusese doar o ploaie caldă de vară, o ploaie nervoasă, o furtună într-un pahar cu apă, o torențială interesantă, cum nu mai văzusem….
 
La curt timp, în spatele norului morocănos, apăruse deja curcubeul, un cucubeu fin, aproape imperceptibil… Câte zile nu sunt așa? În câte zile nu vedem de fapt numai norul? În câte zile reușim să ratăm curcubeul?
 
 
P.S. Fotografii realizate în 29 iunie, aprox. ora 21:oo, Florești, Cluj. O seară cu cer interesant…

5 comentarii

 1. Ieri a dat o ploaie în București de nu se vedea la 1 metru în față. Ieșeam dintr-un magazin, în drum spre casă. Și m-am strecurat printre oamenii înghesuiți sub copertina de la intrare și m-am plimbat agale până la mașină, m-a udat până la cjiloți, dar așa de bine m-am simțit! Și în fața blocului m-am bălăcit cu lăbuțele prin balta imensă și m-am hlizit ca un copil :) Nu l-am văzut cu ochii, dar l-am văzut cu mintea. Pe curcubeu :)
  P.S. Ți-am dat o lepșuță :)

 2. De prea multe ori nu vedem curcubeul, ci doar norul! Si ieri seara la Dragasani era un nor greu, am crezut ca va ploua rau de tot, dar a fost alarma falsa…Insa era totul invaluit intr-o lumina galbena ciudata, venita parca din alta lume…

 3. @Monica: m-a ajutat lumina căci aparatul e de amatori :))

  @Lia: "l-am văzut cu mintea", super, te admir :*

  @Mărgeluța: asta e natura… umană :)

  @Adinna: și pe Facebook apăruseră o droaie de poze cu acel curcubeu… tot Clujul a fost impresionat :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.