Zăpada de început de an

Am ajuns și la Cluj. Afară ninge de zici că de acum trebuie să vină Crăciunul, chiar dacă el a trecut lăsându-ne pe noi în binecunoscuta depresie post-Sărbători. Apropo de Sărbători, ale mele au fost minunate și de-o fi la fel ca ele și anul 2010 o să mă declar mulțumită :)

Poate o să vă povestesc câte ceva despre ele, dar mai întâi o să citesc blogurile mele dragi ca să văd cum ați petrecut voi căci deocamdată nu am apucat să vă vizitez și să vă citesc pe îndelete.

De mâine toți ne începem activitatea, indiferent de natura ei. De mâine toți ieșim din casă de voie de nevoie, chiar dacă zăpada trece de glezne sau ajunge la numărul de la mașină. De mâine începem anul pe bune… cu bune și să nu auzim de rele :))

Ne doresc să avem un an EXCELENT plin cu toate fericirile din lume și condimentat după placul fiecăruia. Sănătate, iubire, noroc și toate la un loc :)

3 comentarii

  1. Era frumos sa fie si de Craciun zapada…sau macar de revelion..dar..poate la anu :)
    Am fost undeva la munte si in 30 decembrie, daca statea-i afara in bluza era okay..nu simtea-i ca e aproape ianuarie.
    :)

  2. @sharingmyworld: da ar fi fost superbă zăpada asta de Crăciun, dar ce sa facem daca ea a venit cu două săptămâni înainte și cu două după :)

    @Ana: mulțumesc, da chiar sper să fie așa cum îmi doresc și la fel îți urez și ție :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.