Craciun fericit !!!

Sunt acasa la Ineu unde viata e mai frumoasa fara net, doar uneori mi-e dor de blog si implicit de voi :)

Vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE !!! (nu vreau sa mai zic altceva pentru ca sper ca fiecare stie ce are de facut pentru ca zilele care urmeaza sa fie deosebite).

Pun o vorba buna pentru fiecare la Mosu’

CRACIUN FERICIT !!!

7 comentarii

  1. Bia,sper ca in aceasta seara magica , Mosul sa vina tiptil si sa iti puna sub brad toate dorintele tale implinite!
    Sa ai un Craciun frumos si sarbatori fericite!

  2. te invidiez ca ai fost la Ineu de Craciun.Astept sa scrii pe blog despre sarbatori la Ineu.Am plecat de acolo cu mult inainte sa te nasti tu.Am descoperit ca ai fost colega de liceu a nepoatei mele.imi face placere sa te citesc.

  3. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  4. Fetelor vă mulțumesc pentru urări, Crăciunul chiar a fost reușit, petrecut alături de cei dragi, cu pom, Moș și dorințe împlinite :)

    @Anonim: interesant să aflu că cineva din Ineu mă citește :) aș fi foarte curioasă să aflu să aflu cine e nepoata dumneavoastră cu care am fost colegă și de unde mă citiți dumneavostră acum :)
    Vă aștept pe aici cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.