Deja octombrie…


Vulpitza spunea că datorită căldurii și a soarelui strălucitor chiar și zilele acestea ea a simțit că trăiește cea mai frumosă toamnă și din acest punct de vedere îi împărtășesc sentimentele. Anul trecut deja ploile erau de mult instalate….

Ieri apelul Tomatei m-a întristat, citiți și voi ce problemă are și dacă cineva poate cumva să o ajute să-i dea de știre, în situații critice omul are nevoie de sprijin concret.

Aseară am fost chemați la o altă nuntă la care din păcate eu nu pot ajunge (doar Clau) și ce mult mi-ar fi plăcut să fiu și eu acolo !!! Odată pentru că e un eveniment important din viața unor oameni dragi, iar apoi pentru că nunta e la Piatra Neamț unde nu am fost niciodată :(
Motivul pentru care nu pot merge la această nuntă, precum și motivul pentru care nu pot merge la nunta din 11 octombrie și nici la cununia civilă a finilor noștri de pe 24 octombrie (la care suntem nași anul viitor în 24 iulie) e că joia viitoare plec în Franța la un stagiu de aprox. 3 luni, gata, sunt de ceva vreme cu biletele pe masă, nu cred că mai poate interveni nimic (o să detaliez săptămâna viitoare).

După masă plecăm la Ineu.
Weekend plăcut.

5 comentarii

  1. Drum bun!Si stagiu cu folos!
    Uneori tare rau se mai aseaza treburile in viata,de nu ti se permite aproape nici o solutie de iesire….din fericire macar jumatatea ta va suplini si absenta ta.

  2. Vă mulțumesc din suflet, chiar sper să fie bine, să am ce să vă povestesc.
    Adică mă aștept la o experiență frumoasă :)

  3. Andres, mă bucur că trăiești o toamnă atât de frumoasă :)
    Mi-aș dori și eu una la fel, dar din păcate eu văd toamna doar melancolică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.