Ice Age 3 (3D)


Încep prin a spune că n-am văzut în viața mea la cinema mai mulți oameni ca aseară la Odeon Polus Center Cluj, deci s-au vândut bilete și pentru primul rând (nu-mi explic ce-au văzut oamenii ăia din primul rând, mai ales că era 3D). Toate locurile au fost ocupate și asta având în vedere că probabil filmul rula și la CinemaCity din Iulius Mall. În fine…
Ice Age 3 este un super desen animat, iar în 3D arată chiar foarte bine, parcă simți zăpada, aluneci alături de ei. Povestea este parcă mai interesantă decât în Ice Age 1 (foarte bun) și 2 (puțin mai slăbuț). Datorită lui Syd (evident) toată haita se trezește într-o lume paralelă în care dinozaurii încă nu dispăruseră, ba mai mult decât asta aveau și ei dizonarii lor răi. Pe lângă acestă aventură familia mamuților trebuie să se mărească, Ellie este pe cale să aducă pe lume un alt “mamuțel”, iar Diego este cât pe ce să părăsescă haita când își dă seama că l-au cam lăsat puterile. Apare și un personaj nou Buck (foarte comic cu accent englezesc). Oricum filmul e foarte amuzant, erau persoane în sală care râdeau nonstop.
Noi am ales varianta în engleză, singura pe care pot să o recomand, dar de azi filmul va rula în cinematografe și dublat în română (și pot să bănuiesc că nu va avea savoarea originală).

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.