Forum călătorii

Cred că mă apuc să-mi fac conturi prin toate locurile în care se vorbește de călătorii.
Duminică seara mi-am făcut cont pe Plimbărici.ro, un super site/blog/forum despre vacanțe și călătorii pentru toate bugetele. Am aflat o groază de lucruri interesante și în plus pot să pun chiar întrebări, iar cei care au un răspuns îl pot da. Deocamdată eu am dat doar niște sugestii :D
Apoi am petrecut o bună bucată de vreme (dar fără să-mi fac cont) pe desprecopii.com un site foarte drăguț care printre altele dezbate și problema atât de dragă mie a vacanțelor. Mai multe mămici, căci noh, cam ele au cont acolo își dau cu părerea despre locurile în care au călătorit și am avut surpriza să constat că unele se îndeletnicesc serios cu travelul (cu copii sau fără). Vezi forumul exrem de serios și divers, poate printre cele mai bune pe care am intrat.
Am vizitat și Softpedia, doar că mi s-au părut cam puține subiecte despre vacanțe și am dedus că erau mai mulți bărbați interesați de excursii cu mașina din dotare, dar și asta poate fi extrem de util.
Alt forum interesant găsim pe hotcity.ro, dar nici aici nu plouă cu subiecte.
Mai trebuie neaparat să zic ceva și despre un foarte complex site turistinfo.ro, care ar fi despre capitolul cazări și stă foarte bine.
Și pentru că momentan sunt în construirea unui itinerar excelent pentru Italia și în căutarea unei cazări pentru Eforie Nord, vă rog dacă știți și alte forumuri, sau doar site-uri unde pot găsi informații dintre cele mai diverse și mai complete să-mi dați de știre.

You may also like

10 comentarii

 1. Fiecare cu ai sai bazdaci… tu urmaresti site`urile ce tin de plimbarici, eu urmaresc lovemoney.com,tipjar, cursul valutar, bvb.ro de cel putin 2 ori pe zi…
  Credeam ca sunt sigurul obsedat dupa ceva. Huh,m-am mai linistit. laughing

 2. Cele mai OK site-uri din domeniu, dupa parerea mea, sunt TripAdvisor (cu tot cu forumul lor imens) si HolidayCheck.

 3. Buna
  Eu m-am inscris pe http://panoramicresorts.ning.com
  Acesta este din cate am vazut un site nou de genul unei retele de socializare indreptate inspre turismul romanesc. Au postat fotografii foarte frumoase din diferite locuri de prin Romania si vad ca este si un forum, chat si alte chestii pe care incerc sa le descopar.
  Va recomand si voua.

 4. Un portal romanesc, despre Romania, in sfarsit !!!!

  Daca pe alte portaluri care se dau drept "cei ce promoveaza Romania" si pe site-ul lor gasesti oferte cu Bulgaria si Grecia, pe http://www.romguide.ro, chiar poti afla cam tot ce ai nevoie despre Romania : ce ai de vizitat, unde sa stai, unde sa mananci, cum sa-ti ocupi timpul liber, si multe altele.

  See you there

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.