Da, da, Star Trek


Dragă Radu,

Nu ştiu să fiu bolnavă în ultimul stadiu şi nici nu m-am lovit la cap în ultima vreme. Te-a uimit ideea mea de a urmări Star Trek, știu. Pur şi simplu am avut un chef nebun să văd cu ce se mănâncă Star Trek-ul. După ultimul film din serie văzut la cinema (care ştiu şi eu că nu se încadrează în genul filmelor Star Trek de până acum)mi-am dorit să-i revăd pe actorii din TNG, care în opinia mea de persoană neinițiată în Star Trek reprezintă “întreaga esență a poveștii făpturilor din marea de stele”.
Joi am văzut episodul pilot din Star Trek TNG și nu mi-a plăcut, m-am plictisit îngrozitor poate pentru că aveam imaginea a ceva mai multă acțiune, dar și romance așa cum mă mai amăgește Clau câteodată că ar exista în serial. Așa că ieri l-am pus să-mi găsească un episod care să mă prindă. Și am văzut unul foarte bun, nu știu cum se numește, dar cred că știi despre care este vorba dacă îți spun că e ultimul în care apare Q, când Picard e rănit, episod cu întoarcere în timp, foarte fain , ce mai.
Aseară după ce am văzut traileru de la First Contact, am vrut să văd filmul pentru că mi s-a părut interesant. Lasă-mă să-ti spun că mi-a plăcut foarte mult, atât de mult că vreau să văd și Generations și cine știe poate și altele (astept și recomandarea ta, căci Clau mi le recomandă evident pe toate).

Respiră Răducu, sunt tot eu,
Bianca ;)

3 comentarii

  1. Vezi ca ai pus poza cu Enterprise 1701-A, iar in First Contact am vazut Enterprise 1701-E…
    Offf, data viitoare o sa scrii ca-ti plac Klingonienii pentru că au Regulile Achiziţiei… Nţ, nţ, must study harder.

  2. Am cătutat poze și tot ce am găsit sunt mici și nasoale, asta era singura mai OK. Worf e Klingonian? Că dacă da ți-am zis că partea cu onoarea și astea îmi place la ei :D

  3. Aseară am văzut și Generations. Mai lung decât First Contact dar mai sentimental. Mi-a plăcut și ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.