Blogroll Magic

Vreau să postez de multă vreme povestea din Blogroll-ul meu și acum i-a venit rândul. Citesc multe bloguri, uneori chiar pierd prea mult timp pe anumite bloguri, dar asta e. Însuși motivul pentru care mi-am făcut blog se datorează acestui fapt. Sunt oameni care scriu chiar frumos, există bloguri atât de atrăgătoare încât n-ai mai închide pagina. Așa că vă prezint blogroll-ul meu împărțit pe categorii :)

ÎN FAMILIE
Starlog e după cum își spune un blorum ineuan în mare măsură pentru că tot în mare măsură cei care scriu acolo sunt din Ineu în frunte cu Clau, care practic e fondatorul :D O foarte scurtă vreme am scris și eu acolo, dar după cum se vede am pornit cariera de blogăreală solo. Oricum trăiesc cu Starlogul în casă deci nu mi se face dor :) Articolele sunt dintre cele mai diverse, de la știri din Ineu, la explorarea spațiului cosmic, la politică, sport, peripeții din viața de zi cu zi, călătorii minunate gen Norvegia sau USA (NASA)
StarloGastronomic e un alt proiect de-al lui Clau. Da, prietenul meu mai și gătește, asta printre alte multe pasiuni. Dar nu e singurul care postează acolo, pentru că toți prietenii sunt îndemnați să-și prezinte cele mai gustoase rețete. Ce e super e că toate mâncărurile prezentate sunt verificate. Așa că haideți de gustați cu încredere.
S.T.Î.L.P.U. e blogul lui Luci, alias Tiq de pe Starlog și de la comentariile mele. Luci scrie despre multe, de la fotbal, la muzică, la peripeții din călătorii, lungi sau scurte, pamflete dar și creații artistice și sensibile. Despre domeniile amintite aflii multe de la el căci ce scrie, scrie bine, clar și concis. Iar în materie de muzică e o enciclopedie, ce mai, vezi Topurile.
ClauBlog e blogul prietenei Claudia, care tare m-ar bucura dacă ar scrie mai des, cu atât mai mult că domnișoara e ziarist, deci are subiecte. Ce nu are e timpul, dar ar trebui să-și facă pentru că de exemplu mie mi-a plăcut articolul despre domnul Chivari, deci…

NE ȘTIM
Bogdănesq e blogul lui Bogdan, va-ți prins nu? Un blog cu adevărat frumos care culmea scrie despre frumos. Vreți să aflați ceva în materie de artă dați un clik, merită. În plus și Bogdan e ineuan “strămutat” :)
Ionesta e un alt ineuan care postează din Timișoara și da, cred că și el ar putea scrie mai des. Mă distrează postările lui, dar mă mai și melancolizează când vorbește despre Ineul nostru drag…eh…viața poate nu ne poartă foarte departe dar tot nu suntem acolo :(
Masa_pustie e blogul unde activează Cristi Sârb, care se desfășura și pe Starlog și o făcea chiar bine, poate cel mai bine, nu poate ci sigur. Și aici face treabă bună. Îmi place că e acid și mai mult îmi place că nu e doar de fațadă. Cealaltă jumătate a blogului e cunoscută de pe Bookblog.
Zvonul Zilei e blog/site de știri marea majoritate din Cluj scrise bine de Anca o jurnalistă cu ștate vechi care chiar știe despre ce vorbește și o face într-un stil accesibil. Eu de acolo aflu multe despre ce se mai întâmplă pe la noi. De exemplu de acolo am aflat de Primăvara Cărților.
E doar aici e blogul unui fost coleg de “suferință” de la fostul loc de muncă. Adi scrie mult despre Florești care cu bune sau rele ne găzduiește în blocurile sale :D Pe lângă asta Adi zice că ne arată și ce scriu alții cu comentarii aferente și uneori cu mult umor transfigurat :)

DIN CITITE ȘI AUZITE
Tomata e poate cel mai simpatic blog pe care am intrat exact la nimereală, dar pe care din acel moment l-am citit constant. Nu ne cunoștem, dar blogul ei îmi vorbește ca și cum ne-am ști. Îmi place și nu e questie de alegere. Scrie mult și despre multe care mă interesează inclusiv despre cărți pentru că Tomata citește.
Rebel_yell e blogul Liei pe care iar nu o știu în primul rând că e departe în București. Alt blog descoperit întâmplător care m-a cucerit, iar postarea “Tu știi ce zice lumea?” e favorita mea. Nici eu n-o ziceam mai bine, Bravo :)
Ana Maria Georgescu e poate cea mai publică personaă din blogroll-ul meu fară personaje marcante. Da, e cântăreața care a câștigat la Mamaia cu “Ochii tăi”, melodie pe care dacă ne punem bine o cântăm toți și acum. Scrie superb despre ce are pe suflet, iar asta e o calitate de care poate fi mândră.
Lumea lui Răzvan, blogul “plimbărețului” Răzvan Marc prezentatorul de la Bazar și creatorul defunctei “CleverTravel” scrie despre străbaterea lumii în lung și-n lat, deci cum să nu-mi placă blogul. Ar putea scrie mai des că doar bănuiesc că are net pe unde umblă.
SwanSong e un blog din Sibiu, Arina m-a cucerit cu o postare sensibilă despre tatăl său și familia ei. Motiv suficient să-și găsească loc la mine. Scrie și ea cam rar, dar când o face zice pe bune.
Vlad Negrean face niște fotografii frumoase, așa cum mi-aș dori si eu sa fac dacă aș avea un aparat mai performant. Vlad cred că e din Cluj și l-am descoperit căutând ceva pe net.

DESPRE CĂRȚI
Bookblog e celebru. Oamenii citesc și povestesc. Ne îndeamnă și pe noi prin recenziile diferite și foarte bine făcute. Fiind un blog exclusiv dedicat cărților a fost pe placul meu din start.
Blog de cărți știu că e al unei timișorence care citește foarte mult și divers. E o adevărată inspirație, un catalog excelent. Știu că se numește Adina și o felicit pentru cât reușește să citească.
Țara mea inventată e un alt blog de cititoare înrăită, frumos atât prin ce prezință cât și prin cum se prezintă. E blogul care mi-a făcut cunoștință cu Isabel Allende. Mulțumesc.

Pe lângă aceste frumoase bloguri mai citesc pasager și altele celebre sau mai puțin celebre.

7 comentarii

  1. Draga mea, mă înclin şi îţi mulţumesc pentru atenţie şi aprecieri :) Poate o să reuşim să ne zâmbim faţă în faţă şi la o cafea într-o zi. Numai bine! :)

  2. Eh, mulţam pentru reclamă, sunt singur că graficul meu de la stats va creşte în următoarea perioadă… ;)
    Şi al doilea “mulţam” e pentru că-mi urmăreşti blogul!
    Cheers!

  3. Nu stiu cum se face emoticonul de blushing pe blogger, da’ sa stii ca am rosit. :P Atat de mult cat poate o rosie sa mai roseasca. :)))

    Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca te regasesti in ce scriu eu, inseamna ca ne asemanam tare mult. Si mie imi place blogul tau si pentru ca e despre carti si pentru ca imi place cum scrii.

    Spor si bafta in continuare. ;)

  4. Thanks pentru apreciere.
    Chiar ma simt flatat pentru atentia pe care mi-ai acordat-o. :D
    Spor la blogăreală in continuare :)

  5. Dragilor, majoritatea dintre voi sunteți mai vechi decât mine în “blogăreala” asta, deci eu vă mulțumesc pentru că mă inspirați :)

  6. Multumesc ca m-ai mentionat…
    Avem nevoie parca sa ni se spuna pe nume, sa nu ne uitam, sa ne aducem aminte de noi :)…am avut o zi proasta azi, dar sa stii ca mi-am revenit putin. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.