Vanilla Sky și câteva recomandări la un cea(s)i de seară

Iubesc cerul de iunie, iubesc luna iunie de fapt, iubesc serile în care la ora aceasta e încă lumină sau dacă nu e lumină clară, cerul se pictează singur în cele mai frumoase culori posibile. Da, poluarea… dar dacă tot e, măcar să ne dea și ceva frumos…

DSCF2633

Mâine e zi liberă cam la toată suflarea sau cel puțin așa am înțeles. Eu (noi) am o nevoie disperată de odihnă așa că n-am ridicat ancora, cum se spune. De 3 zile avem 28/30 de grade și ador să stau pe balcon dimineață destul de devreme când soarele e încă sănătos, iar eu suficient de fresh și mai apoi seara când soarele merge singurel la culcare, iar eu îmi doresc fix același lucru.

Am vrut să fac multe, să “profit” de aceste “zile libere” și mi se pare că nu profit doar încercând să mă odihnesc, deși e necesar. Mi se pare că pierd vremea odihnindu-mă, ceea ce este cumva fundamental greșit. Deci n-am “profitat” de ce îmi doream să profit, adică n-am terminat cartea ce așteaptă, ba chiar am început timid una care momentan nu-mi spune prea multe, n-am plecat niciunde (în afara Clujului) și n-am văzut nici măcar un film, deși azi ne bătea gândul să mergem la cinema, la două ore de deconectare totală… dar n-am găsit nimic care să ne placă.

Așa că am mai muncit puțin fiecare pe unde a putut și pe unde a rămas în urmă, iar apoi am luat la purecat draftul în care îmi salvez toate articolele pe care vreau să citesc când oi avea vreme și pe care de obicei vreau să vi le recomand și vouă (pe cele mai cele). Na, asta e o activitate pe care am putut-o face uitându-mă la tenis. Apropo, cum ați trăit finala de ieri a Simonei? Mie mi-a plăcut la nebunie și mă bucur că am prins Era în care o româncă să joace finale de Grand Slam. La cât mai multe!! :)

Așadar să ne întoarcem la draft, sub cerul acesta superb și să vedem ce găsim pe acolo:

1. O tipă tare interesantă cultivă lavandă la 30 de km de Cluj-Napoca și spune că oricine vrea poate cultiva asta aici, nu doar în sudul Franței ;)

2. PRESA DE PESTE PRUT: TOP 50 DE CĂRȚI PE CARE TREBUIE SĂ LE CITEȘTI ÎNTR-O VIAȚĂ (mda, o altă listă, mereu binevenită)

3. Călătorul inspirat ne dă 75 de motive pentru a călători… dacă mai aveam nevoie, hihi!

4. Clujul de Poveste propune un popas medieval la Doroltu (din seria Ascuns pe lângă Cluj)

5. Iar la final, poate pentru mâine dimineață, Un mic istoric al cafelei

P.S. Ați văzut Vanilla Sky? Că dacă nu, știu ce o să faceți mâine :))

2 comentarii

  1. Hmmm, cata lume iubeste luna iunie… Si tocmai eu, fanul nr. 1 al verii si nascuta in ziua postarii tale, iubesc parca mai mult luna mai :))

    Bia, dar chiar la tine ma gandeam azi, sa iti spun ca voiam sa plec intr-o excursie de o zi si ca n-am plecat… de lene. Sunt pur si simplu obosita, iti dai seama cat de obosita daca am renuntat la a vedea un loc pe care vreau sa-l vad de vreo 3-4 ani… Si nici n-am baut aseara :)) Dar e clar ca am imbatranit, asa ca tu ai grija, profita. Mai ai 5 ani si ceva :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.