It’s Springtime! EnJOY!

N-ai cum să nu fii setat pe treaba asta când afară sunt 20 de grade. Chiar dacă auzi prognoze meteo nu prea încurajatoare pentru lunile următoare nu poți, efectiv nu poți să nu te bucuri de acest martie minunat, cu soare, cer senin și căldură. Aproape că nu îți vine să crezi că după o iarnă inexistentă mai poți avea norocul și de o primăvară atât de timpurie și de caldă.

Screen Shot 2014-03-21 at 6.54.48 PMMi-am început dimineața cu Primăvara în Italia adorând cu fiecare celulă, imagine după imagine, soarele limpede al Toscanei cu macii roșii ce tremurau în vânt pe câmpiile nesfârștite din Val d’Orcia sau Treptele Spaniole ale Romei pline de rozul florilor de mai. Exact, m-am îmbătat puțin cu apă rece înainte de a pleca de acasă, dar ce binefăcător a fost! Clujul nu este exact cea mai caldă zonă a României și tocmai din acest motiv bucuria a fost chiar mai mare.

Screen Shot 2014-03-21 at 6.49.01 PM

Ajunsă sub lumina clară a zilei mi-am dat seama că m-am îmbrăcat cam gros pentru temperatura de afară, dar am renunțat încet, încet la câte o piesă vestimentară pe timpul zilei și la un moment dat m-am trezit cu mânecile suflecate și cu fața scăldată de soare. Au mai fost zile calde luna aceasta, dar chiar o zi în care să simt că pot să mă bronzez… în martie… pfff de multă vreme n-am mai prins. La întoarcerea acasă, în jurul orei 18 am văzut oameni în mânecă scurtă pe stradă… deci dacă asta nu e primăvară, care e oare?

4056cf43f15e7e4906f4a0102175876b

Și totuși n-am văzut până acum pomi înfloriți, pe la noi. Am înțeles și am văzut pe alte bloguri că prin alte părți de țară există și luminează străzile cu florile lor diafane și frumos mirositoare… Pa la Cluj am dat de câteva tufe galbene (nu știu cum se numesc), dar știu că de obicei le remarcam cam în preajma Floriilor, dar acum sunt deja trezite la viață și până la Florii mai sunt aproape 3 săptămâni…

Weekend, martie, soare, 20 de grade. It’s Springtime! Enjoy!

You may also like

4 comentarii

 1. La mine s-a cam terminat cu springtime-ul, cel putin din punct de vedere al temperaturilor, unde mai pui ca ploua weekendul asta sad
  Cel putin pomii sunt infloriti pe strada, chiar le-au dat si frunzele unora, astfel incat sa nu uit in ce anotimp suntem laughing.
  Weekend fain Bia kiss!

 2. Cred ca te referi la forsitii happy Pe malul canalului Morii, pe langa parc, sunt infloriti si ceva piersici, cred.

 3. Weekendul a fost genial, unde mai pui că am ieşit la plimbare în parc doar în tricou şi pantaloni.
  Au înflorit până şi caişi, piersicii, iar mirosul lor e atât de puternic love struck
  Păcat că s-a răcit şi-au început ploile sad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.