Ciao Domenica (despre oamenii care trăiesc frumos și blogurile lor)

Am nevoie de un buton J’adore în loc de unul gen Like pentru câțiva oameni și câteva bloguri. V-am mai spus? Cred că atunci când am vorbit despre Melinda, nu? Dar asta a fost aproape cu un an jumate în urmă… Și dacă ați ști de câtă vreme vreau să vă vorbesc și despre alte bloguri (poate nu ați auzit de ele), care îmi dau o nemaipomenită stare de bine…

8525d18171619536878a030ac215c01f

Așa că azi mi-am luat inima în dinți pornind de la un blog descoperit recent, blog pe care “am pierdut” o grămadă de vreme și pe care o să mai stau mult și bine până îl voi străbate de tot. Ciao Domenica se numește el și după cum spune autoarea, este un blog (in english) despre lucrurile care o inspiră: “literature, home and garden, art, ballet, cooking, travel, fashion, the writers and artists of the Bloomsbury Group, and Italy”. Și cu asta cred că am spus tot… Ba nu, se pare că de ceva vreme, să tot fie câteva luni, blogurile de lifestyle mă atrag inexplicabil de tare. Da, blogurile despre frumos în general, fie că e vorba despre travel, reading, art living, home and garden, goodies etc.

Și tot în mod inexplicabil, de când m-am prins că-mi plac, ele au venit cumva spre mine, cum este cazul blogului Art Living de care mai nou dau peste tot, care își propune și chiar reușește să inspire. Pare un blog cunoscut, sau cel puțin așa mi-am spus când i-am găsit pagina de FB, însă dacă nu știți de el, merită de numa să aruncați o privire, o să vă cucerească.

Un alt blog care m-a uimit, chiar dacă nu s-a mai scris pe el din luna mai a anului trecut (iar asta este ceva ce NU îmi place la bloguri, pauzele acestea atât de mari) este Tiptil către un vis, (nume demențial, nu?) blog în română și engleză, despre care autoarea lui spune: “I am a corporate-girl-interior-designer-to-be! :) Someone once told me a story about a 60 years old lady, who decided to take violin lessons. Everyone questioned her wish and motivation, but when confronted, the old lady answered that she might live 100 years, meaning that she could have 40 years of a musician career, why not giving it a try? Should I ever stumble and fall I will have this story (and other) helping me to keep my belief that I will reach my dream”. Cu adevărat inspirațional, nu?

Nu știu ce părere aveți despre blogurile de beauty (mi-am propus să scriu un articol numai despre ele, când o să am timp) pe care se scriu diverse review-uri despre cosmetice și alte treburi de fete. Nu prea m-au interesat până de curând când am căutat muuulte informații despre Piatra de Alaun și am răsfoit o sumedenie de astfel de bloguri. Dintre ele am remarcat un blog cu un nume frumos (mai ales că Georgia este unul din numele de fete care îmi plac foarte mult) Georgia’s Mirror, un blog scris de o tânără de 26 de ani din București. Unele din review-urile sale mi-au fost de real folos (chiar mi-am procurat și eu o Piatră de Alaun și o să vă scriu despre ea la momentul potrivit).

Din ce ați putut citi, s-a remarcat faptul că nu am menționat bloguri pe care eu le citesc în mod constant și deja, virtual sau nu, cunosc oamenii din spatale lor, aici nu mai este cazul de nicio precizare că Like-ul este de fapt J’adore :)

În plus m-am raportat strict la ce descoperiri am făcut în ultima vreme în oceanul acesta online în care parcă înot tot mai greu, deși îl cunosc tot mai bine. Cert este că în imensitatea de lucruri proaste și de oameni de o calitate îndoielnică se vor găsi mereu raze de soare gata să ne schimbe starea de spirit.

Să aveți o duminică de vis, care să vă inspire pentru toată săptămâna care vine :)

12 comentarii

 1. Blogurile despre lifestyle, despre frumos, cum zici tu, imi plac si mie. Imi place diversitatea temelor abordate de autori, imi plus imi dau o stare de buna-dispozitie si ma inspira.
  Bloguri de beauty nu prea citesc, desi am avut o perioada cand rasfoiam cateva…
  Sa ai o duminica faina Bia!

  1. Diversitatea temelor că atrage și pe mine, nu sunt bloguri strict personale dar nici nișate, e interesant și găsești mereu ceva care să-ți ia ochii pe ele. Curios cumva, dacă până anul trecut căutam blogurile nișate, acum am început să le evit… mi se pare că prea îmi spun numai o chestie și atât (mă refer la blogurile pe care le citesc constant)…

  1. Mie îmi place atât de tare încât mi l-am pus în blogroll, sunt dependentă de starea pe care mi-o să când intru pe el. Să știi că mai am câteva, dar le tin pentru un articol viitor ;)

 2. mie-mi pare rău că ”în oceanul ăsta on-line” – cum îl numești tu e destul de greu să descoperi bloguri faine. nu că n-ar exista, dar sunt atât de multe că ți-ar trebui luni întregi să ajungi la ele.

 3. Sa-mi fie cu iertare pentru restul blogurilor recomandate de tine, dar am ramas „intepenita” la Domenica. Si-am trecut pe la tine in viteza sa-ti spun :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.