Cărțile de Black Friday și cadourile din cizmulițe

A venit? Sau abia mâine dimineață? La mine a venit azi dimineață, dacă iau în considerare faptul că la ora 8 eram la Poștă să ridic al doilea colet cu cărți comandate la reducerile de Black Friday. Știe el și Moșu’ cum să facă să iasă bine an de an… ;) Așadar, acestea sunt cele 5 cărți mult dorite, deci putem să trecem cu povestea mai departe.

DSCF7037

Marți am fost cu Clau la shopping, funny fact, a fost ideea lui, că cică are nevoie de alte cizmulițe pentru iarnă. Clau urăște orice idee de mers la shopping și este clar, ca faptul că în seara asta vine Moșu’ la copii, că el nu face cumpărături, mai ales articole vestimentare, decât atunci când e 100% necesar. De data asta mai că suporta amânare (în opinia mea), dar a vrut el marți, marți a fost. Funny fact numărul doi a fost faptul că și-a dorit nu o singură pereche… ci două :)) M-am amuzat la maxim prin magazine, părea ca își caută încălțări pentru cel puțin 10 ani de acum încolo. Și funny fact numărul 3 este că la ieșirea din mall îmi zice: “noah acuma poate veni Moș Mikulaș că eu am și ghetuțe și cizmulițe, de ce crezi că am insistat să venim acum să le luăm” :))

DSCF7035

Am râs 10 minute, cam până acasă. Dar Moșu’ care e peste tot și aude tot, i-a umplut nu doar ghetuțele noi ci și papucii de casă și adidașii fără șireturi. Nu știu cum a făcut de a ajuns acasă înaintea lui fix azi, că de obicei nu se întâmplă așa, nu știu cum, dar e de-a dreptul suspect. La fel și faptul că jumate din cadouri s-au consumat, iar pe celelalte nu le mai prinde și ziua de mâine :)

La voi cum e atmosfera? Mai lustruiți? Ce vă doriți? ;)

20 comentarii

  1. Si noi am fost marti seara la cumparaturi dar am impresia ca noi am fost in Iulius si voi in Polus de nu ne-am intalnit:)) Pai aseara ma plangeam la mama ca daca tot ajung la ea in weekend sa imi ia o ciocolata ca era 4 decembrie si nu mai aveam rabdare pana in 6 dimineata si ma simteam trista ca mosul ma uitase. Astazi insa eram prin bucatarie si al meu sot la tot ce spuneam radea ca eu ma tot fataiam pe langa ghetute si nu observam nimic. Pana nu a facut o remarca mai directa tot nu m-am prins. Ne-am bazat pe dulciuri asa ca am eu am primit de la el un sweetie, un kaki si un baton mare de martipan iar el de la mine o punga de gaufre si o portocala mare. Dar ne-am bucurat amandoi f mult:)

    1. Exact, noi în Polus am fost :)) Da, foarte bine… și la noi e pe baza de dulciuri și fructe Moșul acesta… Carțile au fost bonus ;)

  2. Si noi il asteptam pe mosul Nicolae (Kerstman, s-a transformat intre timp din St Nicolas). Anul asta am fost foarte cuminti si muncitori, asa ca nu ne rateaza. Si eu caut cartea lui Aung San Suu Kyi- Vocea sperantei. Sper sa o gasesc in format electronic, pana acum nu am gasit-o dar, poate peste cateva luni o sa apara.

    1. Foarte bine :) Să știi că și eu am căutat mult cartea despre Aung San Suu Kyi, ea este sub forma de interviuri de fapt, foarte interesant construita. Peste tot găseam stoc epuizat și acum am dat de ea pe … eMag :)

  3. Stiu ca, cartea e de fapt scrisa de Alan Clements. Dupa ce ai citit-o sa imi trimiti si mie un mesaj (daca nu cer prea mult) sa imi spui cum ti se pare. Eu mai astept, poate peste cateva luni apare si in format ebook in limba romana. Pe Amazon a aparut in engleza si franceza, dar inca nu ma incumet sa o iau. De fiecare data cand citesc o carte in engleza sau in franceza, parca nu are farmec…:(

    1. Să știi că și eu prefer să citesc în română deși înțeleg bine de tot și în engleză sau franceză… dar parcă nu mă prinde ca în română, poate că nu prind nuanțele în alte limbi… nu știu exact, dar tot în română pare că e mai bine :D

    1. Face și el ce poate :)) Cum adica nu mai ajung cartile? Deloc? Cum oare? Îți doresc să primești câte cărți își dorești :*

  4. Chiar suspect , din cate povestesti tu! :)) Si tu nu te-ai innoit cu incaltaminte noua? ;)
    Pare-se ca Mosul asta a fost tare darnic cu voi , ceea ce este minunat!
    Si euam aceeasi intrebare ca mai sus : “cum sa iti cresti copilul?” E ceva ce nu ne impartasesti?Ceva frumos? ;) :D
    Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat! :)

  5. A ştiut Clau ce-a ştiut. Şi-a cimpărat ghetuţe şi cizmuliţe ca să fie sigur că Moşu’ nu-l uită anul ăsta şi poate s-o păcăli şi va pune pentru el cadouri la dublu.
    La mine Moş Nicolae a venit de aseară, cică mai vine astăzi o tură, aştept seara şi aştept şi-un curier…să văd care cum ajunge primul.

  6. Mai vad eu bine? Clau a primit iaurt de la Mos???? Asta da mos contemporan si in ton cu moda si tendintele de trai sanatos, zau asa! Al meu, mai clasic, nu mi-a adus nimic cu potential sanatos! :D.

    1. :)) A primit si un iaurt cu straciatella :)) Că pe lângă Cola și o tonă de ciocolata în diverse forme, a trebuit să echilibreze și Moșu’ situația din cizmulițe ;)
      Dar mai sănătos ca iaurtul zic eu că e acel Pomelo :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.