10 articole care îți pun bagajele la ușă (Bialog Cafe)

Ne trebuia un Bialog Cafe pentru această săptămână, căci numai eu știu câte articole frumoase cu dor de ducă în ele am salvat prin drafturi. În plus deja cred că ne aflăm în sezonul în care toată lumea citește și se documentează despre ce poate face în vacanța/concediul de vară, deci numai bine cad aceste povești inspiraționale. De menționat că aceste articole nu sunt citite pe blogurile sau site-urile pe care le urmăresc în mod frecvent, tocmai de aceea mă bazez că vă aduc și vouă articole noi de citit:

1. Prima oprire o facem la Viena, pentru a descoperi Marile Expoziții ale anului 2013. Uff, chiar sper să ajung la Viena anul acesta, că anul trecut numai nu mi s-a arătat!

2. Apoi urcăm o nebunie de stâncă, Potato Chip Rock din San Diego. Mult mi-a trebuit să mă dezmeticesc care-i treaba cu ea, dar la final am zis că dacă (cumva) o să-mi văd picioarele prin vestul SUA, dau pe aici ca să împresionez și eu :)

3. Sunteți curioși unde puteți înota într-o peșteră, dar să vă fie cald? Eu da, atât de curioasă, că nu cred că mă las la vară până nu merg, mai ales că este aproape de mine. Mai tentează pe cineva?

4. Un city break la Veneția povestit cu lux de amănunte pe un blog descoperit recent, care s-ar putea să vă placă și vouă…

5. Despre Verona numai de bine, dar nu uitați, NU in august! Cu toată dragostea mea pentru Italia, august e ceva ce a reușit să mă sperie.

6. Întreg blogul de călătorii al Florianei Jucan (îi știam blogul personal, dar pe cel de travel îl ratasem până acum) m-a făcut să stau lipită de monitor. Vă recomand Jurnalele sale pline de sentimente și povești intime despre ea ca om și călător prin lume. O să vă ia ceva să le citiți pe toate, nici eu nu am apucat să le citesc încă pe toate.

7. Poposim puțin și prin Franța pentru o poveste cu destule informații utile despre Cheile Verdon. O altă parte din Provence ce nu poate fi ratată, pur și simplu.

8. Un blog de departe, momentan în suspensie pe motiv de “viață plină”, dar având în vedere că îl are din 2005, aveți ce să citiți ;)

9. Un extras din California, mon amour – o carte care merita să apară. Până atunci beneficiați de o mostră…

10. Și nu în ultimul rând 6 destinații speciale de vacanță pentru 2013!

Deci, ne așezăm la o cafea? :)

il-caffe-collage

sursa foto

9 comentarii

  1. Sa fac caiac prin Canionul Verdon este printre primele activitati pe wishlistul meu :)).
    Sper sa ajung la vara, desi sunt atatea locuri unde vreau sa ajung la vara, incat nu mai stiu cum sa le impac cu timpul si banii :))

  2. Interesant blogul Departe, am citit un pic si am dat in depresie… fata asta s-a lasat de scris din lipsa de timp si din prea mult departe. La un moment dat intervine nemilos acest departe. Nu vreau sa ma gandesc, dar uite, ca unora li se intampla.

  3. Hm, eu nu beau cafea,ci doar suc proaspat care ia mult mai mult timp sa-l faci decat sa-l bei (rapid,sa nu se evapore vitaminele :))
    Dar, frumoase-s pozele alea din Verona! ;)

  4. @Claudia: offf da, așa e și să știi că mai sunt multe bloguri pe același calapot create :*

    @Silving: Verona este MINUNATA ca toata Italia de altfel :) Merge si cu suc, nu? :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.