Balanța călătoare în 2013

Travel-The-World_CarolineTran_1V-am mai spus că eu cred în horoscop atunci când îmi zice de bine, nu? Ei, am tot citit eu câte ceva despre cât de călătoare vor fi balanțele în 2013, dar nimic nu m-a făcut să vă trimit să vă citiți prezicerile de călătorie mai tare ca horoscopul Acvariei :)

Iată ce bine m-am amuzat, dar și ce tare m-am umflat în pene, când draga de ea zice așa:

Jupiter e in Gemeni si mai stă acolo până pe 26 iunie. El te împinge să călătoresti mai mult ca oricând, poate chiar acum să iesi pentru prima oară mai departe de casă. Acum ti se deschid cu adevărat orizonturile spre zone mai îndepărtate, spre zări despre care, până acum, doar ai citit în cărti sau ai văzut în filme. Acum poti ajunge în mai multe locuri decât în alti ani, pentru că Jupiter este motivatia principală a iesirilor tale. El nu te lasă să lâncezesti comod lângă cuptor, el te cheamă afară, dincolo de granitele zonei tale de bastină. Străinătatea ti-e deschisă, chiar cu sansa mai multor călătorii în acelasi loc. Finalul de mai este cel mai norocos moment, pentru că se poate ivi ocazia unei călătorii cu efecte dintre cele mai bune: să întâlnesti pe cineva undeva departe de casă, să te îndrăgostesti, să primesti o informatie salvatoare de acolo, să înveti o experientă interesantă de viată, să descoperi o cale nouă de mers. Profită deci mai ales de perioada mai-iulie 2013 pentru a colinda prin toată tara sau a încerca atractiile tărilor străine. Începe cu cele mai apropiate, nu te arunca deja la destinatii exotice, peste ocean, pentru că acum cel mai mult te atrag locurile despre care mai stii câte ceva. Începutul de an, ca si finalul de an, la extremele lui 2013, te leagă mai mult de casă, dar asta nu înseamnă că nu profiti de fiecare week-end pentru a mai evada un pic în natură, mai ales dacă te atrag sporturile de iarnă, călăria, vânătoarea, drumetia.

2013 în călătorie și nu numai, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

astrology(1)

8 comentarii

 1. M-a distrat de-a binelea horoscopul spre care m-ai trimis. Suna bine, imi place ca altii sunt convinsi ca voi calatori mult, ca voi cunoaste oameni noi… Dar nimeni nu imi spune de unde vor veni banii necesari. :))

 2. :)))) pai sa fie asa cum zice acvaria :))))) Pot sa intreb ceva tampit? Asta e reincarnarea Uraniei? Si-a schimbat numele? Sau e alta? Daca e alta ce a patit Urania? E perimata? :D

 3. Deja m-a pus pe gânduri! Citesc aşa: nu doar că o să călătoresc, dar o să fiu mai tot timpul pe drumuri. Ok. Abia aştept. Să avem ce povesti atunci… :)

 4. La multi ani pentru 2013 si desigur multe destinatii intresante, asa cum sta bine unor calatoare si cum ne incurajeaza si horoscopul.L-am cercetat si eu si deja astept startul la drumetii!

 5. @Vladimir: nu, nu :)) Exista și Urania și Acvaria, sunt DOUĂ femei diferite cu preocupări similare :))

  @Mira: păi da, așa am zis și eu, să vezi ce o să mă supăr dacă m-au indus în eroare și nu se adeveresc prezicerile :P

  @Ana: deci în februarie pleci în vacanță să înțeleg? :))

  @Cristina: păi cine zice că e ceva serios, dar așa de haz la început de an e mișto :))

  @Roxana: perfect, poate ne intersectăm cumva anul acesta, ar fi foarte frumos :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.