Ilustrate de vacanţă (2): Aradul în 40 de minute

Nici bine nu am ajuns la Ineu, că am şi dat cu mami o fugă joi până la Arad, cu treabă. Cât ea s-a ocupat de ale ei, eu m-am învârtit aproximativ 40 de minute prin centrul Aradului şi l-am redescoperit. Spun redescoperit, căci mi s-a părut chiar foarte frumos văzut prin lentila aparatului şi în lumina unui soare ce te ardea cu peste 30 de grade la prânz (apoi a început să se răcească vremea). Aradul, mereu accesibil pentru mine, mi-a arătat tot ce are mai bun şi mai frumos în mai puţin de oră. Am vrut neaparat să vi-l arat şi vouă aşa cum l-am văzut eu joi. 50 de poze şi-au făcut loc într-un album care sper să vă încânte privirea în după amiaza asta mohorâtă.

V-am zis pe scurt despre ieşirea la Arad pentru că între timp s-au mai întâmplat diverse lucruri pe la mine prin vacanţă şi nu vreau să le sar pe unele. Au început Zilele Ineului, am fost şi aseară, o să mergem şi azi, am descoperit locuri noi prin orăşelul nostru, în plus azi, tocmai am bifat ieşirea la Cetatea de la Şiria, unde a fost absolut minunat deşi am prins mai multe anotimpuri. Dar despre Zilele Ineului şi excursia de la Şiria vă povestesc în episoadele următoare.

Duminică plăcută să aveţi în continuare!

11 comentarii

  1. Foarte frumos! NU am mai fost de ani buni in Arad dar atunci cand am fost mi-a placut si acum parca imi place si mai mult cand privesc pozele tale. Pare la fel de demn si frumos ca orice alt oras european.

  2. N-am fost niciodata la Arad, spre rusinea mea :(…poate intr-o zi ajung pe acolo. Arata tare fain din fotografiile tale. Vacanta frumoasa in continuare!

  3. Hmmm….noi n-am mai fost de vreo 3 saptamani prin Arad…mi s-a facut dor de adrenalina pe autostrada si de malul Muresului. :D
    Faine pozele tale , Bia! Ai luat centru la pas… :D
    Distractie minunata in continuare! Abia astept postarea cu cetatea de la Siria!

  4. @Cris-Mary: da, chiar aşa am spus şi eu, că este la înălţimea unui adevărat oraş european, a fost o minunată surpriză :)

    @Lucian: sigur că mai sunt multe de arătat, dar eu m-am bucurat că am redescoperit şi atâtea :) Mersi pentru complimentul cu pozele, fac şi eu ce pot ;)

    @Larisa: cand veniţi in ţară daţi o fugă scurtă şi până la Arad, merită, Clau mi-a zis că i se pare că seamănă cu Viena puţin :D

    @Ana: o să postez despre Şiria când aleg pozele, că am făcut o grămadă :) Poate vă arat una pe FB, una care îmi place în mod deosebit :) (şi nici nu am făcut-o eu) :D

  5. De atatea ori am vrut sa ajung in Arad dar nu a fost sa fie :) si stiam ca este un oras frumos, iar acum vad in fotografiile tale un oras elegant, incantator. Chiar ca trebuie sa-l descopar si eu :)

  6. @Vladimir: da, nu zici nimic nou acum, sunt tare mândră de vestul ţării din toate punctele de vedere :)

    @Mira: daaa, trebuie să vii :*

  7. eu abia astept sa ies pe mal la poze de “toamna”. in fiecare am fac si ma bucur sa le revad peste ani. Tu ai surprins aici doar o mica parte din centru , zona unde locuiesc eu :) [ma rog, putin mai in spatele teatrului]. va invit la mine pe blog pentru detalii despre Arad , daca aveti chef. si cand veniti pe aici, va sunt cu drag ghid

  8. @Cristina: da, sigur că este o mică parte, dar eram în trecere şi în mare fugă, cu altă ocazie sper să mai surprind şi alte colţişoare din Arad, pe care de altfel chiar îl cunosc, n-ai cum să nu ajungi să cunoşti oraşul în care ai făcut şcoala de şoferi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.